3 ungdommer tar tak i en gråtende kvinne. Men de har ingen anelse om at damen bak filmer!

931

Hver morgen kjøper Barbara en kopp kaffe i drive-thru vinduet på Dutch Bros Coffee i Vancouver, Washington. Men mens hun satt i bilen sin og ventet i kø som vanlig i mars 2016, ble hun vitne til noe utrolig.

På denne spesielle dagen tok det unormalt lang tid å komme gjennom drive-thru vinduet. Sjåføren foran henne hadde stoppet, og den ansatte i vinduet snakket med henne.

Sekunder senere dukket det opp to andre ansatte i vinduet. Hva var det som tok så lang tid?

Plutselig la Barbara merke til at de tre ansatte la hendene sine oppå hverandre, lente seg ut vinduet mot kvinnen i bilen – og grep tak i kvinnens hånd. Da tok Barbara frem kameraet og knipset et bilde.

Når bilen foran kjørte avgårde, fikk Barbara greie på hva som hadde skjedd – og historien vil garantert røre deg. Med flere detaljer om den fantastiske handlingen hun nettopp hadde vært vitne til, publiserte Barbara bildet på Facebook, sammen med den rørende historien.

[adsense2]

 

 

Se videoen nedenfor for å se hvorfor bildet ble delt tusenvis av ganger.

Del gjerne denne artikkelen du også!