3 ungdommer tar tak i en gråtende kvinne. Men de har ingen anelse om at damen bak filmer!

244

Hver morgen kjøper Barbara en kopp kaffe i drive-thru vinduet på Dutch Bros Coffee i Vancouver, Washington. Men mens hun satt i bilen sin og ventet i kø som vanlig i mars 2016, ble hun vitne til noe utrolig.

På denne spesielle dagen tok det unormalt lang tid å komme gjennom drive-thru vinduet. Sjåføren foran henne hadde stoppet, og den ansatte i vinduet snakket med henne.

Sekunder senere dukket det opp to andre ansatte i vinduet. Hva var det som tok så lang tid?Plutselig la Barbara merke til at de tre ansatte la hendene sine oppå hverandre, lente seg ut vinduet mot kvinnen i bilen – og grep tak i kvinnens hånd. Da tok Barbara frem kameraet og knipset et bilde.

Når bilen foran kjørte avgårde, fikk Barbara greie på hva som hadde skjedd – og historien vil garantert røre deg. Med flere detaljer om den fantastiske handlingen hun nettopp hadde vært vitne til, publiserte Barbara bildet på Facebook, sammen med den rørende historien.

 

 

Se videoen nedenfor for å se hvorfor bildet ble delt tusenvis av ganger.

Del gjerne denne artikkelen du også!