4 personer stiller seg på rekke med hver sin rullator for å fremføre en dans. Men EN mann stjeler hele showet!

754

Når livet tar en uventet vending til det verre, er det viktig å ha et positivt perspektiv på hva som er viktig her i livet. Når livet gir deg sitroner, er det ikke alltid lett å lage limonade – men med litt hjelp fra musikkterapi, var det nettopp det denne mannen gjorde.

I en alder av 55 år, fikk John Woloski et massivt slag, som resulterte i at han måtte bo på et rehabiliteringssenter. Han jobbet som rektor,en drømmejobb som han elsket.

Dessverre for John, ble hele livet hans snudd på hodet på grunn av sykdommen. Han måtte gjennomgå rehabiliterende terapi på Allied Services Heinz Rehab Hospital. Men det John gjør på rehabiliteringssenteret er mer enn å gjenvinne bevegelighet og balanse – han bringer et smil til andres ansikt også.

John sier han ble inspirert av en tidligere musikkstudent: En 14-åring ved navn Lizzie. Lizzie har cerebral parase. Etter hver skoletime, ga hun John en klem fra rullestolen sin. Sammenlignet med Lizzies tilstand, følte John at problemene hans ikke var så store.

[adsense2]

 

 

For å spre glede, gikk John sammen med de ansatte på sykehuset, for å lage et lite show – et show som ikke kan beskrives på andre måter enn at det er spektakulært!

Se videoen av John og sykepleierne nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!