To barn har snøballkrig i gaten. Men når en POLITIBIL kjører forbi, skjer det noe merkelig!

894

Dette klippet, som ble filmet i Washington i USA, fikk skikkelig fart på seg da det ble delt på Facebook for omtrent 10 dager siden. Nesten 6 millioner mennesker har sett handlingen til politiet, da han stoppet to barn som lekte ute i snøen.

Mange voksne klager på at barna bruker for mye tid foran skjermen, og at alt var «bedre før». Men disse barna beviser det motsatte. Da hadde snøballkrig, når en forbipasserende politibil stoppet ved siden av veien.

Barna ble litt nervøse når politimannen kom ut av bilen, men redsel ble fort til latter når politimannen bøyde seg ned og lagde en snøball – som han deretter kastet mot barna.

[adsense2]

 

Moren, som var inne i huset, var kjapp til å ta frem kameraet for å dokumentere det hele.

Noen av kommentarene til videoen er kritiske, og mener at politiet bør ha viktigere ting å ta seg til – men andre mener at vi alle fortjener en latterfylt pause iblant. Vi er overbevist om at politimannen nøt dette like mye som barna!

Se videoen nedenfor.

Del denne artikkelen hvis du er enig!