21. juli 2024

Hun er gravid for andre gang. Men når hun får se ultralydbildene, gisper hun etter luft!

Når Nikki Cannici fra Holyoke i den amerikanske delstaten Massachusetts ble gravid for andre gang, ble hun og kjæresten Juliet overlykkelig. Paret hadde allerede to vidunderlige barn: tvillingene Nico og Siena, som snart fyller 3 år.

Nikki og Juliet, som har vært gift i over 10 år, hadde fått tvillingene ved hjelp av kunstig befruktning, og så frem til å utvide familien sin.

Men når de fikk se ultralydbildene, fikk de pusten slått ut av seg: Det var tvillinger denne gangen også!

Når søstrene Gia og Gemma kom til verden i januar 2017, skjønte Juliet, som forøvrig jobber som fotograf, at hun ønsket å ta et bilde av hele familien. Og resultatet ble nydelig!

[adsense2]

 

Når alle fire samles for å fotograferes, skjer det fantastiske:

«De var bare perfekte. Jeg kunne ikke ønske meg finere barn. De holdt hender med engang, og la armene sine rundt de små søstrene sine.» sier Nikki.

«Gjennom hele svangerskapet sa vi til hverandre at vi ikke kunne tro at vi skulle få tvillinger igjen…Og det sier vi fortsatt.» sa Nikki.

«Nico og Siena har sett frem til å ønske søstrene sine velkommen til verden.» legger Juliet til.

«De har koset med morens mage i flere måneder, snakket med du ufødte babyene, og sunget for de. Og nå som de endelig er her, er de utrolig forsiktige med de. De elsker å holde de i armene, og mate de. Det er et vakkert syn.»

Med disse bildene, ønsket de stolte mødrene også å vise at foreldre av samme kjønn er like kjærlige og omsorgsfulle som alle andre.

Det er vanskelig å ikke bli rørt av disse flotte bildene. De utstråler kjærlighet og glede.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!


[widget id=»text-13″]