11. juni 2024

Dette paret har allerede 18 barn. Men den neste ultralydundersøkelsen SJOKKERER legene!

Christi Cason fra Lake Elsinore i California har vært gravid de siste 15 årene.

I 2012 hadde hun og ektemannen Dave 16 barn sammen, ni gutter og syv jenter, i tillegg til to barn Christi hadde fra sitt forrige forhold. Christi og Dave er også besteforeldre, da deres eldste datter har en sønn. Og det er ikke religiøse årsaker som gjør at de har så mange barn – de bare elsker å ha en stor, lykkelig familie.

Etter hvert som familien vokste, pakket de eiendelene sine og flyttet inn i et hus med 5 soverom, større enn de noensinne hadde hatt. Mens Dave jobber for å forsørge familien, tar Christi styringen hjemme. Hun styrer familiens budsjett, tar seg av rengjøringen og alle de andre pliktene hjemme. Ofte vasker hun så mye som syv fulle maskiner med klær i løpet av en dag. Og hun sier at hun ikke vil forandre på noe.

Christi og Dave var fast bestemt på å legge til et nytt familiemedlem, men denne gangen var prosessen smertefull og utmattende. De hadde aldri hatt problemer med å bli gravid naturlig før.

Etter 20 måneder med hjertesorg, fertilitetsbehandling og to spontanaborter, fant Christi ut at hun var gravid igjen.

Det var den attende Cason-ungen som skulle komme til verden, noe som virkelig forvirret det medisinske samfunnet. Dave var ved Christis side når hun skulle føde parets tiende sønn, Vaughn.

[adsense2]

 

 

Cason-familien er nå en av de største i verden.

I videoen nedenfor får du bli med inn i Cason-familiens hjem, og se hvordan hverdagen er – og hvordan de forbereder seg på barn nummer 18.

Hadde du kunne tenkt deg å ha en så stor familie?

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!
[widget id=»text-13″]