Legene ser ultralydbildene og råder foreldrene til å ta abort. Men så gir en fremmed de en utrolig gave!

68116

Foreldre synes alltid at barna deres er vakre, og slik bør det være. Hvis de hører noe stygt eller fornærmende om barnet deres, er det både naturlig og forståelig at de føler seg angrepet.

Sara Heller og Chris Eidam måtte tåle stygge kommentarer om sitt førstefødte barn, da sønnen deres Brody ble født med en misdannelse. Men ondskapen fra noen ble veid opp for av andre…

1

Legen advarte paret allerede under svangerskapet. Ultralydbildene viste problemer i utviklingen til fosteret. Han antok at problemene var så alvorlige at barnet måtte bekjempe de livet ut. Han rådet paret til å ta abort, men Sara og Chris nektet.

«Så lenge sønnen vår puster, er det nok for oss.»

2

Når Brody ble født, ble det raskt klart at han led av en sjelden anomali. Den lille gutten ble født med bilateral leppe- og ganespalte, i tillegg til at han hadde en kromosomfeil. Dette gjorde han veldig annerledes enn de fleste barn. Men det stoppet ikke de stolte foreldrene: De delte gladelig bilder av sin nyfødte sønn på Facebook.

3

De fleste vennene deres støttet Sara og Chris, og fulgte med på Brodys oppvekst og fremgang. Men paret skjønte fort at det ikke var alle som var like forståelsesfulle og medfølende.

På Facebook skrev noen:

«Hva er galt med ansiktet til sønnen din?»

Sara prøvde å svare høflig, men hun var så trist og skuffet fordi sønnen allerede ble mobbet – bare fire måneder gammel.

 

[adsense2]

 

Et par dager etter denne forferdelige kommentaren, tok Sara og Chris med seg sønnen ut for å spise på en nærliggende restaurant. Men kommentaren var fortsatt fersk i minnet, og de begynte å lure på om sønnen deres noen gang ville bli godtatt som han er – eller om han ville bli latterliggjort resten av livet. De prøve så godt de kunne å tenke på andre ting, og nøt resten av kvelden. Men når servitøren kom med regningen, ventet en utrolig overraskelse!

4

«Jeg har en gave til dere fra et annet bord» sa servitøren.

Sara lurte på hva det kunne være. Hun så for seg noe sånt som en hatefull melding skrevet på en serviett.

Men neida! Det var en sjekk på 1000 dollar, som var adressert til «Min vakre baby!». En fantastisk veldedig gest, av en anonym fremmed. Med denne sjekken kunne Sara og Chris betale for en ansikts-operasjon til Brody.

Sara og Chris fikk aldri takket den fremmede personen, da han hadde forlatt restauranten allerede når sjekken nådde frem til bordet deres.

5

Timingen kunne ikke vært bedre: Akkurat når Sara og Chris begynte å tvile på folks vennlighet og toleranse for deres sønn, dukket en vilt fremmed person opp, og ga en hjelpende hånd. Pengene var selvfølgelig viktig for operasjonen, men gesten i seg selv ga foreldrene håpet tilbake.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!