Han varter opp eks-kona EN gang i året. Nå avslører han hvorfor – og det rører alle til tårer!

537

Å være enslig far er ikke lett. Når moren til barnet ikke er i bildet, kan det være vanskelig å gjøre alt på egenhånd. Hvis barnemoren fortsatt er i livet ditt, kan det være vanskelig å navigere forholdet. En far ved navn Billy er i den sistnevnte situasjonen. Han er far til to små gutter, og han delte nylig sine følelser på nettet – om forholdet til barnas mor.

«Jeg oppdrar to små menn…» skriver han. Så når barna mor hadde bursdag, ønsket han å gjøre noe spesielt for henne. Det var ikke fordi han ville ha henne tilbake. Han ville enkelt og greit vise sønnene sine hvordan moren deres skulle behandles. Selv om det kanskje ikke var det morsomste og enkleste han har gjort, ønsket han å sette et godt eksempel for sine barn.

1

«I dag fyller min ekskone år. Jeg sto opp tidlig, kjøpte gave, kort og blomster, også dro jeg dit for å hjelpe sønnene mine å lage frokost til henne. Og som vanlig spurte noen om hvorfor jeg fortsatt gjør slike ting for henne. Dette irriterer meg. Så jeg tenkte å forklare det for dere.

Jeg oppdrar to små menn. Eksempelet jeg setter med måten jeg behandler moren deres på, vil trolig forme hvordan de ser på, og behandler kvinner i fremtiden – i romantiske forhold, men også i vennskapelige eller profesjonelle forhold. Jeg tror måten jeg behandler henne på nå når vi er skilt, spiller en viktig rolle i fremtiden.

Så hvis du ikke setter et godt eksempel for barna dine, bør du skjerpe deg. Tenk på barnas beste og gjør så godt du kan. Det handler om mer enn dine følelser – det handler om familiens liv.

 

[adsense2]

 

Oppdra gode menn. Oppdra sterke kvinner. Vær så snill. Verden trenger dem mer enn noensinne!»

Del gjerne disse ordene for å inspirere flere til å vise kjærlighet og omsorg!