Alenemora kledde seg ut som en mann. Grunnen vil smelte hjertet ditt!

695

Som enslig forsørger må du stadig gå over og forbi alle forventninger, for å sikre at barna ikke går glipp av noe på grunn av en manglende forelder. Mange kan bestride dette, men å gjøre dette er mye vanskeligere enn du tror.

Whitney Kittrell bor i den amerikanske delstaten Utah. Hun ble alenemor for 3 år siden, og hun har siden den gang forpliktet seg til å gjøre alt hun kan for å sikre sønnen sin et «normalt» liv.

En ettermiddag når sønnen kom hjem fra barnehagen, overleverte han et ark til Whitney – som knuste hjerte hennes. Det var en invitasjon til «Dads and Doughnuts», et frokost-arrangement for fedrene og barna.

Til slutt satte hun seg ned med sønnen og spurte om han ønsket å ta med bestefaren. Han bare smilte og sa:

«Nei, jeg vil at du skal bli med. Du er min mor og far.»

Det var da Whitney fikk den geniale ideen.

1

«Jeg fant frem mitt beste ‘pappa-antrekk’, tegnet på meg skjegg, og tok med meg sønnen min til frokosten. Jeg var så flau, men kunne ikke gjøre annet enn å smile når han introduserte meg for vennene sine:  ‘Dette er moren min…hun er også faren min, så jeg tok med henne!’

Når jeg skulle dra, løp han etter meg, klemte meg stramt, og hvisket: ‘Mamma…Jeg vet at du alltid er her for meg, og at du gjør alt for meg. Takk. Jeg elsker deg.’

Så kysset han meg på kinnet, og løp avgårde. Jeg håper han vil huske denne dagen. Jeg vil i alle fall ikke glemme den, eller de fine ordene fra sønnen min.»

Historien har siden tatt av på internett. Whitneys Facebook-innlegg har blitt likt over 9500 ganger, og mer enn 4500 personer har delt det. Og reaksjonene er overveldende positive – slik de bør være!

2

Å være enslig forsørger er ikke lett, men denne kvinnen er et godt eksempel på noen som har omfavnet utfordringen, og trives i rollen. Fantastisk!

 

[adsense2]

 

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!