Den nyfødte babyen ser ut som en porselensdukke. 5 år har gått, og legene har ALDRI sett en en jente som henne!

3521

Emma og Scott Garside var overlykkelig og begeistret da de fant ut at de ventet en liten jente. Emmas svangerskap gikk fint, og det var ingen indikasjoner på at noe skulle gå galt. Men når lille Charlotte ble født i 2007, fikk alle seg et sjokk.

Selv om Emma bar Charlotte i livmoren i nesten 36 uker, ble Charlotte født på størrelse med en baby født 16 uker for tidlig. Hun så ut som en porselensdukke med sin bitte lille kropp, fremtredende nese og sorte, små øyne.

Så kom diagnosen ingen forventet. Charlotte ble født med en form for kortvoksthet, så sjelden at den ikke engang har et navn. Tilstanden begrenset vekst og forårsaket probelmer med inntak av mat og hjerne abnormiteter.

Legen advarte foreldrene om at Charlotte, som en gang var kjent som den minste jenta i verden, ikke engang ville overleve sitt første leveår.

«Hun så ut som hun hadde knekt i to hvis du hadde løftet henne.» sa Emma.

 

[adsense2]

 

I videoen nedenfor får du høre hva som skjedde videre etter fødselen. En ting er i alle fall sikkert: Den lille jenta har overrasket alle!

Del gjerne denne utrolige historien med dine venner på Facebook!