13. juli 2024

Han forlot kona fordi hun ikke barberte seg lengre. Men så møter han henne ett år senere!

Denne mannen innrømmer en fatal feiltakelse i ekteskapet sitt. Og budskapet bør få oss alle til å tenke:

«Livet tar mange uventede vendinger. For et år siden, skiltes jeg og min kone. Jeg forlot henne til fordel for en annen, mye penere kvinne. Min eks-kone var tykk, slapp, huden hennes var full av cellulitter og strekkmerker. Hun brydde seg ikke om hvordan hun så ut, kjemmet ikke håret, og brukte aldri sminke.

Hun brukte ikke engang litt leppestift. Istedet gikk hun rundt i alt for store klær. Neglene hennes var ikke stelt, hun barberte seg sjelden, brukte ikke BH, og nappet ikke øyenbrynene. Kort fortalt: Jeg følte meg ikke tiltrukket til henne lenger. Ingenting fanget oppmerksomheten min, bare minnene om den sprudlende kvinnen jeg en gang kjente.

1

I dag, nøyaktig ett år etter at vi skiltes, møtte jeg min tidligere kone. Hun var vakker og utstrålende. Hun hadde gått ned i vekt – fettet og magen var ikke å se lengre. Det nydelige håret hennes lå fint over skuldrene, og en sterk rødfarge omrisset de fyldige leppene hennes. Kjolen hun hadde på seg viste frem den nye midjen hennes.

Kroppen hennes så ikke ut som den tilhørte en mor til tre barn – mine barn. Nå sitter jeg her og tenker, på de ekstra kiloene som skyldtes det siste svangerskapet. På den slappe magen hun hadde fordi hun fortsatt prøvde å komme seg etter den ni måneder lange graviditeten – som ga meg mitt livs største gave.

2

Cellulittene fikk hun fordi hun ikke trente lengre – fordi hun måtte være hjemme med barna. Hår, sminke og øyenbryn hadde hun heller ingen tid til stelle. Den lille tiden hun hadde til overs, investerte hun i meg, mens hun satte seg selv bakerst i køen. Hun hadde hengende pupper fordi hun ammet barna våre i to år. Hun gikk uten BH fordi det var mye mer praktisk når hun skulle amme. 

Og etter alt det harde arbeidet med matlaging, vasking og stryking av klær, smilte hun. Hun virket fornøyd med familien sin. Livet hennes var perfekt akkurat som det var.

 

[adsense2]

 

I dag vil jeg fortelle dere en ting. Jeg vet hvordan det er å ha en ekte kvinne i hus. Men jeg forlot henne. Jeg ødela alt. Jeg mistet denne kvinnen. Dum som jeg var, byttet jeg ekte skjønnhet mot overfladisk skjønnhet. Men jeg har lært min lekse. Jeg var ute av stand til å sette pris på den ekte verdien av en omsorgsfull kone og mor.

3

Hun tilbringer bare tid med vår yngste sønn Benjamin, som er ett år gammel. De to andre er mye eldre, og er selvstendige. 

Nå har hun mer tid til seg selv. Fremfor alt har hun forstått at hun ikke trenger en idiot som meg for å føle seg bra, fordi hun vet hva hun er verdt. Jeg skjønte ikke dette i tide. Hun var en likeverdig partner. En ekte kvinne har kanskje ikke alltid de «riktige» dimensjonene, men alltid den riktige personligheten.»

Selv om denne mannens åpenbaring kom i det seneste laget, kom den i alle fall til slutt. Vil han noensinne bli så lykkelig som han en gang var med den forrige partneren sin?

Del gjerne dette viktige budskapet med venner og familie på Facebook!


[widget id=»text-13″]