19. juli 2024

Hun ble voldtatt av stefaren i årevis. Da stiller denne MC-klubben opp og gjør det RIKTIGE!

«FA» var en veldig livlig jente da hun vokste opp. Men etter at foreldrene skiltes, møtte moren en ny mann. Når «FA» var bare 10 år gammel, begynte stefaren å forgripe seg på henne. Den livlige, glade jenta ble innesluttet, sluttet å spise, og fikk selvmordstanker.

Da hun var 12 år gammel, følte hun seg ekstremt dårlig, og fortalte moren sin alt. De bestemte seg umiddelbart for å anmelde forholdet. Moren var tydelig preget av at mannen hun hadde ønsket velkommen til familien, kunne gjøre noe så grusomt.

1

Mens de ventet på rettsaken, var FA veldig redd og bekymret. Hun dusjet med klærne på, og sørget hele tiden for at alle dører og vinduer var låst.

B.A.C.A. (Bikers against child abuse) er en veldedig organisasjon som hjelper barn som har lidd av fysisk, psykisk eller seksuelt misbruk. Mange har forutinntatte meninger om MC-klubber og tror de er skremmende og voldelige, men det er noe B.A.C.A. ønsker å endre på.

De gjør alt i deres makt for å beskytte barn som har opplevd forferdelige ting som ingen barn egentlig skal måtte gjennomgå, og bidrar til å øke selvtilliten og selvfølelsen deres.

Barna kommer alltid til å være en del av MC-klubbens store familie. De får et eget kallenavn, skinnvest og klubbens medlemsmerke.

Til tross for at de ser skumle ut med sitt lange hår og store skjegg, er de ekstremt snille og hensynsfulle mennesker.

2

MC-medlemmene patruljerer døgnet rundt hvis det er nødvendig for at barna skal føle seg trygg. Hvis du har 20-50 store, sterke motorsyklister som jevnlig passer på huset ditt, vil du mest sannsynligvis føle deg ganske trygg. Barna tilbys også eskorte til skole, rettssak eller andre ting, hvis behovet er der.

Når FAs sak skulle opp i retten, var hun nervøs for at hun måtte vitne mot stefaren.

«Det føltes som blikket hans skulle drepe meg.» sier hun. «Deretter så jeg på B.A.C.A. som også var der og ga meg tommelen opp, og den emosjonelle støtten jeg trengte.»

[adsense2]

 

FAs stefar ble dømt og hun har gått videre med livet sitt. Hun har fullført videregående skole, og gått videre med høyere utdanning. I tillegg har hun en fulltidsjobb.

Hele historien om FA og B.A.C.A. kan du få med deg i videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med venner og familie på Facebook!
[widget id=»text-13″]