Mannen reddet en baby fra en søppelcontainer. Men minutter senere får han sitt livs største sjokk!

1167

Denne høyst usannsynlige historien fant sted i den kanadiske storbyen Calgary. Og selv om enkelte fortsatt ikke kan tro det, er historien faktisk sann.

En 29 år gammel mann bodde i fire år sammen med kjæresten sin, i en leilighet i utkanten av Calgary. Kvinnen klagde i flere dager på kvalme og magesmerter, men ingen av visste årsaken. Hun nektet å dra til legen. Dagene og månedene gikk, og paret visste fortsatt ikke hva årsaken bak smertene og kvalmen var.

1

En morgen var smertene så uutholdelige, at kvinnen bokstavelig talt ble liggende i fosterstilling på gulvet. Kjæresten nektet egentlig å dra på jobb, da han ikke ville at hun skulle ligge alene med så voldsomme smerter – men han dro likevel.

Men allerede i lunsjpausen fikk han dårlig samvittighet, og fryket for kjæresten som lå hjemme alene. Derfor dro han umiddelbart hjem igjen. Akkurat i det han parkerte bilen i innkjørselen, så han en nabodame som med all sin styrke forsøkte å få opp lokket på en søppelcontainer. Han stormet bort til henne for å hjelpe. Da skjønte han umiddelbart hvorfor kvinnen var så panisk: Fra den store metallcontaineren kunne de høre et svakt skrik.

Når de omsider fikk opp lokket, ble de fratatt pusten: Midt i en haug av søppel, lå en gråtende, hjelpeløs baby. Mannen hoppet instinktivt opp i containeren og løftet babyen opp derfra. Han så straks at det var en nyfødt gutt, fordi de små øynene ikke var helt åpne, og blod dryppet fra restene av navlestrengen.

Kort tid etterpå kom det en ambulanse og en politibil for å hente det stakkars spedbarnet, og for å sikre spor etter denne kaldblodige handlingen. Men sannheten skulle vise seg å være et kraftig slag i ansiktet til den 29 år gamle mannen..

3

De nærliggende leiligheten ble undersøkt først. I leiligheten til den selvløse 29-åringen, fant etterforskerne kjæresten hans, sammenkrøllet på et blodig laken – hun hadde lidd av et nervøst sammenbrudd.

 

[adsense2]

 

Bevisene snakket for seg selv: Hun hadde åpenbart holdt svangerskapet skjult for kjæresten, helt til ikke var noen vei tilbake. Når hun fødte barnet hjemme alene, ble hun så overvelmet av det hele, at hun tydde til denne umenneskelige løsningen. Hun ble umiddelbart arrestert, og saken etterforskes videre.

Babyen ble ikke skadet, og utviklet seg videre som normalt. Samtidig søkte faren, som reddet livet hans, om å få eneansvaret for sønnen – noe myndighetene innvilget uten å nøle. Snart var den uvanlige far-sønn-duoen et faktum.

Moren ble forresten dømt til 18 måneders fengsel.

Heldigvis hadde denne historien en lykkelig slutt, men det kunne ha gått så mye verre.

Del gjerne denne ubegripelige historien med dine venner på Facebook!