Legene gir denne babyen en dødsdom. Men så sier barnevakten noe som sjokkerer ALLE!

58203

Kiersten Miles, en 22 år gammel student fra USA, kom i kontakt med familien Rosko gjennom en venn. Da hun begynte som barnevakt for familien, visste hun allerede at deres yngste datter Talia var syk.

Talia led av en sjelden leversykdom, galleatresi, som gjør at gallegangene blir tilstoppet, eller ikke engang finnes.

Når Kiersten begynte å jobbe for familien, hadde de nettopp satt Talia på ventelisten for å få donert en ny lever.

1

Kiersten begynte selv å undersøke hva det innebar å donere leveren sin. Hun visste allerede hvilken blodtype hun hadde, da hun tidligere hadde brukt å gi blod.

At man ikke trenger å donere hele leveren, men bare en liten del, var ny kunnskap for Kiersten.

2

Etter en stund bestemte hun seg for å gjennomgå noen tester, for å finne ut om hun var kompatibel. Hun snakket med familien sin om det, og startet prosessen.

Hun hadde bestemt seg: Hvis leveren hennes passet, ville hun donere den til Talia.

3

Talias familie var naturligvis svært takknemlige for Kierstens uselviske avgjørelse, men de forble i bakgrunnen gjennom hele prosessen, da de ikke ønsket å presse henne til å ta en beslutning som hun kanskje ville angre på senere.

4

Testresultatene kom, og det viste seg at Kiersten var en perfekt match. Kiersten var ikke nervøs for å donere, men bekymringene for at hun ikke ville passe som donor var tilstedeværende hele tiden.

Så var det på tide: Den 11. januar ble operasjonen utført, og alt gikk bra.

5

Kiersten ble på sykehuset i fem dager, mens Talia måtte bli ni. Talia kom seg raskt, og i dag er hun som et nytt barn. For Kiersten tok det litt lengre tid.

[adsense2]

 

Talia kunne slutte på alle medisinene. Den eneste medisinen hun tar i dag er for å hindre kroppen i å frastøte den nye leveren.

6

Ingen kan tro at Talia nettopp har gjennomgått en levertransplantasjon. Hun løper rundt, leker, og spiser som aldri før.

Kiersten har fått mye ros, ikke bare fra familie og nære venner, men også fra klassekamerater og gamle venner hun har mistet kontakten med.

I videoen nedenfor kan du se et intervju Kiersten gjorde etter den vellykkede operasjonen.

At barnevakten var den som skulle stå frem som en reddende engel var det ingen som forventet. For en gave til Talia og familien!

Del gjerne den hjertevarmende historien med dine venner på Facebook!