Hva legene fant under skjorta hennes er utrolig! Denne jenta skulle EGENTLIG ikke ha overlevd!

1045

Virsaviya Borun-Goncharova er en 6 år gammel russisk jente med store, brune øyne, og langt, fint, brunt hår. Hun har relativt vanlige hobbyer, akkurat som de fleste 6-årige jenter: Hun liker ballet, og hun liker å male. Men mens maling er uproblematisk, er moren Dani bekymret for balletten. Et feilsteg og Virsaviyas liv kan være over.

Virsaviya lider av en veldig sjelden sykdom som er så alvorlig at hun ikke engang får lov til å gå på skolen. Sykdommen kalles «Pentalogy of Cantrell». Denne sykdommen er grunnen til at Virsaviya har hjertet sitt på utsiden av brystet.

Pasienter med denne sykdommen har ofte deformiteter i mellomgolv, bukveggen, hjerteposen og sternum. Virsaviya mangler en del av sternum, og hun har ikke mellomgolv.

Som vi kan se, banker hjertet hennes på utsiden av brystet, under et tynt lag med hud. Moren legger ofte hånden på datteren, bare for å føle hjertet banke. Hvis Virsaviya hoster, kan vi ikke bare se hjertet som banker, men også at tarmene i magen svulmer opp.

3

Legene i Russland hadde ikke troen, men 6 år senere kjemper den lille jenta fortsatt. Hun ønsker å leve livet og følge drømmen om å bli ballettdanser. Derfor trenger hun en operasjon som kan hjelpe henne å leve et normalt liv.

4

Heldigvis fant moren en lege ved et sykehus i Boston i USA, som kunne utføre operasjonen. Derfor reiste de hele veien til fra Russland til USA – for å redde Virsaviyas liv.

Likevel kunne ikke den lille jenta opereres, fordi blodtrykket var for høyt, og operasjonen var svært kostbar. De startet derfor en innsamlingsaksjon på internett, og har allerede fått inn over 20.000 dollar i donasjoner.

Virsaviya fortsetter å kjempe – hun har tross alt mange planer i livet. Og hun har allerede holdt ut 6 år lengre enn legene spådde. Derfor er hun selv overbevist om at hun til slutt får gjennomført den viktige operasjonen.

I videoklippet nedenfor kan du se hjertet til Virsaviya banke på utsiden av brystet hennes.

 

[adsense2]

 

 

Historien har berørt mange mennesker verden rundt, og fortsetter å gjøre det.

Del denne artikkelen hvis du også ønsker at Virsaviya en dag får muligheten til å forfølge drømmene sine!