Håndverkerne fant en skjult trapp under kjøpesenteret. Da avsløres en 22 år gammel hemmelighet!

91094

Når en gruppe håndverkere fra Loughborough i England skulle renovere et kjøpesenter, fikk de seg en stor overraskelse. Under det flislagte gulvet fant de en luke, med en liten metallstige som gikk flere meter ned under bakken.

Oppdagelsen har spredt seg som ild i tørt gress på sosiale medier. Om håpet at det var dinosaurskjellet eller hulemalerier blir du nok skuffet. Det de fant var noe helt annet!

Slik så luken og stigen ut.

1

I bunnen av stigen lå det en perfekt bevart pub! Veggmaleriene og alle de små båsene var intakte. Puben het «The Green Man».

2

Puben måtte legge ned når kjøpesenteret ble bygget om sist – i 1993. Det ble da bestemt at den ikke skulle rives, men at den bare skulle bygges inn.

3

Det har blitt vurdert om puben skal pusses opp og gjenåpnes, men foreløpig ser det ut til å bli for dyrt til at noen tør å ta sjansen.

[adsense2]

 

 

4

Slike gamle, engelske puber blir det stadig færre av i England. Derfor hadde det vært utrolig kult om noen hadde satset på å pusse opp denne skjulte skatten.
5

Hva som skjer videre med puben er uvisst. Det eneste som er sikkert er at håndverkerne fikk seg en fantastisk overraskelse!

Del gjerne denne artikkelen med venner og familie på Facebook!