Den kreftsyke mammaen betror seg til kollegaen. Da tar han av seg parykken, og ALT forandres!

783

Deanna har ikke hatt det lett, men hun gir jobben sin på ‘The Coffee Bean’ æren for å ha reddet livet hennes. Hun sluttet på skolen i 10. klasse, og hun utviklet etter hvert et forferdelig rusproblem.

I dag er hun enslig mor til to barn, som er hennes eneste prioritering.

John Fuller, administrerende direktør i The Coffee Bean, forkledde seg for å bli bedre kjent med sine ansatte, i TV-serien Undercover Boss.

Med en lang, hvit parykk og hatt, gikk John undercover som ny ansatt i en av sine egne kafeer – og det var Deanna som skulle stå for opplæringen.
John viste seg å være en forferdelig barista, men Deanna var rolig og tålmodig. Hun gir alltid den ypperste service med et smil. Og når John brukte litt for lang tid, ga hun hver eneste kunde et gratis gavekort.

Etter å ha snakket litt med henne, fikk John vite at Deanna er enslig mor til to, og at faren hennes nettopp hadde død av kreft. Selv kjempet hun mot leverkreft.

Da John spurte henne om hvorfor hun ikke gikk tilbake til skolen og fullførte utdanningen, svarte hun at hun heller ville spare opp penger til barna utdanning.

Etter å ha jobbet forkledd en stund, tok John av seg parykken og avslørte hvem han egentlig er. Han ga Deanna 20.000 dollar, og satte opp et fond på 40.000 dollar til barna hennes. John inngikk også en utrolig avtale med Deanna: Han sa han ville hjelpe henne å få vitnemålet fra videregående, og at han ville gi henne 10.000 dollar ved ferdigstillelse.

John er helt klart Deannas reddende engel. Etter å ha overvunnet så mye motgang i livet, trengte denne alenemoren – som de fleste foreldre – definitivt litt ekstra støtte.

[adsense2]

 

Se den emosjonelle overraskelsen i videoen nedenfor.

Del denne fantastiske historien med dine venner på Facebook!