13. juni 2024

Denne 6 år gamle jenta døde. 3 dager senere fant moren noe i en skuff, som hun ikke kunne gi slipp på!

Elena Desserich fra den amerikanske delstaten Ohio er en livlig, morsom 6-åring, som så mange andre i den alderen. Hun elsker å male (hennes favorittfarge er rosa), og hun drømmer om å bli lærer. Men en dag forandret alt seg: Etter at den lille jenta hadde klaget lenge over en hodepine, ble hun diagnostisert med en hjernesvulst. Legene anslo at hun hadde tre måneder igjen å leve. For at lille Elena skulle kunne nyte den siste tiden så mye som mulig, fortalt ikke foreldrene henne om diagnosen.

1

Men det tok ikke lang tid før Elenas tilstand forverret seg. Snart hadde hun problemer med å snakke og svelge. For å kommunisere med foreldrene begynte hun å skrive små notater. Det foreldrene ikke visste, var at Elena gjemte notatene rundt omkring i huset – hun visste nemlig hvor syk hun var.

2

Hun gjemte de små notatene i skap, skuffer, bøker – overalt. I hvert notat skrev Elena hvor mye hun elsket familien sin.

I august 2007 døde Elena. Flere måneder etterpå kunne foreldrene fortsatt finne små notater gjemt rundt omkring i huset. Det er et hardt slag i ansiktet hver gang de finner et notat, da det er en påminnelse om at de mistet datteren sin, men samtidig er det også en påminnelse om hvor mye den lille jenta elsket familien sin.

3

På noen av lappene hun skrev sto det bare kort og godt «Jeg elsker dere!», mens på andre var det tegninger. Noen var også råd til lillesøsteren. Til slutt bestemte foreldrene seg for å dele historien, og publiserte notatene i en bok. Boken fikk tittelen «Notes left behind» (etterlatte notater). Inntektene som genereres av boken skal doneres til forskning på kreft.

 

[adsense2]

 

Videoklippet nedenfor er en trailer for prosjektet.

Elena er ikke med oss lengre, men hun har etterlatt noe utrolig rørende som aldri vil bli glemt. Denne spesielle jenta var full av kjærlighet, og det er flott å se at foreldrene deler denne historien med verden.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!
[widget id=»text-13″]