13. juli 2024

Mannen hører at isbreen sprekker. Da blir han vitne til det mest dramatiske han har sett i hele sitt liv!

Den amerikanske fotografen James Balog og hans team er på Grønland. De har satt opp kameraer langs polarsirkelen, og jobber med å samle inn materiale som har blitt filmet gjennom de siste årene.

På stedet setter de opp et videokamera for å lage en dokumentarfilm om prosjektet. De forventet ikke å få noen utrolige klipp, bare godt vær og kanskje noen fine bilder av det majestetiske landskapet. Men plutselig hører de et høyt brak, og isbreen sprekker….

1

Størrelsen på området med is som løsnet er sammenlignbar med Manhattan i New York! Å se det hele på video var enormt nok, men se for deg å være der og se det med egne øyne. Det må ha vært en opplevelse for livet.

 

[adsense2]

 

Se de dramatiske bildene i videoen nedenfor.

Del denne artikkelen med venner og familie på Facebook!
[widget id=»text-13″]