Guttene holdt et øye med den 93 år gamle kvinnen. Når hun forlot huset, slo de til!

705

Å være i så god form at man i en alder av 93 år kan bo alene i sitt eget hus er sjelden luksus, men det betyr ikke at hverdagen er problemfri. En 93 år gammel dame i den amerikanske delstaten Alabama hadde lenge prøvd å stelle plenen sin, men alderen og den svake kroppen satte en stopper for det.

Det hun ikke visste var at to unge menn i lengre tid hadde observert at hun slet med å få orden på plenen sin, og at de hadde planlagt å overraske henne. Det det gjorde varmet i alle falle hjertet mitt!

Rodney Smith Jr. og hans venn Terrence Troy hadde sett på at den gamle kvinnen i nabolaget deres slet med å stelle plenen foran huset sitt. De visste at det ville være fysisk umulig for henne å få det til selv, men også at gartnere tar seg godt betalt. De bestemte seg derfor for at de skulle få orden på kvinnens hage, og det uten å få betalt for det. Da kvinnen forlot huset en dag, satte de i gang.

93-åringen viste stor takknemlighet til de unge studentene, men gesten var ikke et engangstilfelle. På sin Facebook-side skriver Rodney Smith Jr.:

«I dag stelte vi denne søte damens hage. Hun er 93 år gammel, og vi ble fortalt av de nærmeste naboene at hun lenge har forsøkt å klippe gresset. Men frykt ikke! Raising Men kommer til å klippe plenen hennes annenhver uke! Det er for å gjøre en forskjell i samfunnet.»

1

Og den 93 år gamle kvinnen er ikke den eneste som har fått hjelp av guttene. Rodney har startet det ideelle foretaket Raising Men Lawn Care Services, som lærer gutter og unge menn om hva man får tilbake av å bidra til samfunnet ved å hjelpe mennesker i nød.  Han utfordret seg selv til å klippe plenen for 100 eldre og enslige, og nå inspirerer han andre til å gjøre det samme – uten å ta betalt for det.

 

[adsense2]

 

 

I videoen nedenfor forteller han historien selv.

Del denne artikkelen hvis du mener at verden trenger flere slike mennesker som Rodney og gjengen!