Vennene hennes klikker på «Liker»-knappen. Det de ikke vet ennå er at hun er DØD!

42614

32 år gamle Courtney Ann fra North Carolina i USA hadde et flott liv. Hun hadde to universitetsgrader, og var snart i ferd med å få sin tredje. Målet var å komme seg inn i helse- og omsorgsbransjen.
En morgen når hun var på vei til jobb, hørte hun på radio i bilen. Da begynte de plutselig å spille favorittsangen hennes; Pharrel Williams’ «Happy».

Hun begynte å synge høylytt med, og hun ville dele det glade øyeblikket med resten av verden. Derfor tok hun frem mobiltelefonen og tok et bilde av seg selv. Klokken 08:33 publiserte hun bildet på Facebook, med teksten: «Happy-sangen gjør meg GLAD!».

Det vennene hennes ikke visste når de klikket på «liker» på Facebook, var at Courtney mistet kontroll over bilen sin klokken 08:34. Hun krasjet front mot front med en lastebil – og døde momentant.

Øyevitner ringte umiddelbart nødetatene, men det var for sent. Den skjebnesvangre statusmeldingen fikk alle beboerne i nærområdet til å reflektere. Det kan skje så fort. Å leke med mobilen mens man kjører bil er like farlig som det er vanlig.

Hvis Courtney hadde kollidert med en annen bil istedet for en lastebil, hadde nok utfallet vært enda verre. Da hadde flere personer kommet til skade.

 

[adsense2]

 

For Courtneys venner og familie var tapet enormt. De hadde mistet en flott, ung kvinne som fortsatt hadde hele livet foran seg. Til slutt endte hun opp som en tragisk påminnelse om hvor farlig det er å fokusere på andre ting enn veien når man kjører.

Oppskrift på verdens beste vafler Oppskrift på verdens beste ostekake

Publiser det senere, skriv det senere – ikke sett ditt eget eller andre liv i fare. Ingen melding eller statusoppdatering er viktigere enn livet selv!

Del denne artikkelen med alle du kjenner for å spre ordet!