Da kona hans gikk bort, skrev 96-åringen en låt. Noen uker senere skjedde det noe FANTASTISK!

498

Fred Stobaugh traff sin kommende kone Lorraine i 1938. Det var kjærlighet ved første blikk, og de tikk tilbringe 75 år sammen før Lorraine dessverre gikk bort.

– Hun var den vakreste jenta jeg noen sinne hadde sett, og jeg ble umiddelbart forelsket, sier Fred i et intervju.

Da Lorraine døde, ble Fred ensom og deprimert. For å bearbeide sorgen, bestemte han seg for å skrive en følelsesladet tekst om sin elskede kone. Han synes teksten passet som en sangtekst, men han kunne verken synge eller spille selv.

Til slutt innså han at han ikke hadde noe å tape, og bestemte seg for å sende inn teksten til en musikkonkurranse. Han vant ikke, men arrangøren ble så rørt at de likevel lagde en låt av teksten. I videoen under får Fred høre låta han selv skrev – for første gang. Og det blir et følelsesladd øyeblikk.

[adsense2]

 

Se videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!