13. juni 2024

Faren adopterer bort datteren sin. 24 år senere finner han ut at de har vært i samme rom i flere MÅNEDER!

Will Russell var praktisk talt bare et barn selv når han fikk datteren sin. Med en alvorlig alkoholavhengighet, var ikke Will i stand til å ta vare på datteren Amy. Han bestemte seg derfor for å adoptere henne bort til noen som var mer egnet til oppgaven.

Årene gikk, og Will ble trukket mot Phoenix Rescue Mission, en organisasjon som gir «Kristus-sentrert, livsforvandling til personer med problemer i form av hunger og hjemløshet. Will begynte som frivillig, men han ble etter hvert overført til en heltidsstilling.

I juli 2013, jobbet Amy hardt for å spore opp sin biologiske familie. Sosiale medier koblet henne med en av hennes ni søsken, og til slutt fikk hun tak i Wills telefonnummer. Hun var nervøs og redd for å ringe, men hun mønstret opp styrken til å plukke opp telefonen.

 

[adsense2]

 

Etter 24 år fikk Will telefonen, som kom som lyn fra klar himmel. Han tok i mot samtalen med åpent hjerte, og fortalte datteren at alt var i orden.

Will og Amy møttes til frokost neste morgen. Han fortalte Amy om hans harde kamp mot alkoholmisbruk, og hvordan livet hans var en uendelig nedoverbakke i tyveårene hans. Han fortalte henne at han tok sin siste drink i 2004, og har siden den gang blitt en pastor som hjelper andre med å bekjempe avhengighet.

Etter en lang og meningsfull samtale, måtte Will dra. Da han fortalte Amy at han skulle på Phoenix Rescue Mission for å servere mat, ble hun lamslått – og grunnen gjør nok deg målløs også!

Se videoen under for å se historien om hvordan skjebnen koblet denne mannen med datteren etter 24 år uten kontakt.

Del gjerne artikkelen med venner og familie på Facebook!
[widget id=»text-13″]