Øl-yoga er den nye, heteste treningstrenden. Du får nemlig drikke tre kalde ØL per økt!

1201

Har du lyst til å komme i form, men er svar for øl? Da vil du like den nye fitnesstrenden som sprer seg som ild i tørt gress på internett.  Øl-yoga kombinerer akkurat det kan skulle tro: Øl og yoga!

«Et ekteskap mellom to store kjærligheter – øl og yoga. Begge er flere århundre gamle terapier for kroppen, sinnet og sjelen.» skriver grunnleggerne av Bier Yoga på hjemmesiden sin.

Alkohol og trening er en sjelden kombinasjon. Derfor får vi ofte dårlig samvittighet når tørsten trenger seg på, men vi vet at vi bør trene. Men nå har selskapet Bier Yoga kommet til en løsning i form av øl-yoga. Akkurat som navnet antyder, går det ut på å drikke øl i løpet av en yoga-økt. Totalt kan man drikke tre øl i løpet av treningen.

Det høres ut som en spøk, men faktum er at konseptet er ganske alvorlig. Og konseptet ser ut til å være en suksess i Tyskland, hvor det hele startet.

«Øl-yoga er gøy, men det er ingen spøk. Vi tar filosofien fra yoga og kombinerer den med gleden av å drikke øl, for å nå det høyeste nivået av bevissthet.» skriver skaperen Jhula på Bier Yogas nettside.

1

Timene i Berlin holdes av grunnleggerne Jhula og Emily, som både er sertifiserte yogalærere og lidenskapelige øl-drikkere. De beskriver øl-yoga som en hyggelig form for trening, som passer alle som liker yoga eller øl, og er over 16 år. Bortsett fra å drikkes fra, brukes flaskene også i flere øvelser.

 

[adsense2]

 

 

2

3

Etter den store suksessen i Tyskland, har Australia også slengt seg på trenden. Kanskje er det bare et spørsmål om tid før den kommer til Norge?

Del denne artikkelen med venner og familie på Facebook!