Mobberne på skolen kaller henne «tjukka». Da gjør faren noe som forandrer livet hennes HELT!

638

Tom oppdro datteren Haleigh som enslig far. Haleigh har kjempet mot mat-avhengighet så lenge hun kan huske – og Tom var like ved hennes side, og følte hjertesorgen og frustrasjonen hennes.

På sitt tyngste veide Haleigh 130 kilo. Hun passet ikke lengre inn i klærne sine, og hadde angst for fly og fornøyelsesparker, fordi hun var redd for at setebeltene ikke skulle passe. Hun hadde høyt blodtrykk og kolesterol, hjertebank og polycystiske eggstokker.

Og som om ikke det var nok, ble hun konstant ertet og latterliggjort på skolen. Det ble så ille at Haleigh sluttet på videregående. Hun prøvde hver eneste tenkelig diett, men ingenting så ut til å fungere.

Som tenåring gjennomgikk Haleigh fedmekirurgi, og det fungerte. Prosedyren halverte vekten hennes og fikk henne til å endre sine matvaner. Likevel var en del av kroppen som ikke engang enorme mengder trening ville fikse.

 

[adsense2]

 

Innen Haleigh var 23 år gammel, var faren klar for å gi henne den kosmetiske gaven hun trengte for å «fullføre» forvandlingen.

«Hun hadde gjort sin del, og om det var noe jeg kunne gjøre for å hjelpe henne, var jeg glad for å gjøre det.» sier Tom. «Jeg vil bare at hun skal være lykkelig.»

Se videoen nedenfor, og fortell oss hva du synes om Haleighs utrolige forvandling.

Del gjerne artikkelen på Facebook!