De ber faren om å ikke «torturere sin døde datter». 30 minutter senere kan de ikke TRO hva han har gjort!

27828

Historien finner sted i den ukrainske byen Dnipro, den 31. desember 2013. Ruslan og Anastasia Odonec feirer sitt nye hjem med en flott nyttårsfest, sammen med sine to barn, venner og foreldre. De har spart lenge, og endelig har de plass til alle. I kjelleren har de til og med et eget basseng. Men det som skulle bli en fantastisk start på det nye året skulle vise seg å bli et mareritt for familien.

1

Mens de voksne er på kjøkkenet og klargjør middagen, leker 5 år gamle Radomir og hans 3 år gamle søster Alesya sammen med et eldre søskenbarn. Plutselig oppdager foreldrene at barna blir mistenkelig stille. Vanligvis kan de høre Alesya i hele huset, men nå var det ikke så mye som en lyd å høre.

2

Faren Ruslan leter etter barna i hele huset. Når han omsider finner de, oppdager han det forferdelige! Datteren Alesya ligger livløs på bunnen av bassenget. Han plukker umiddelbart opp den 3 år gamle jenta fra vannet, men hun puster ikke. Når moren Anastasia kommer ned i kjelleren og ser datteren, skriker hun høyt før hun besvimer. Foreldrene hennes ringer ambulanse mens Ruslan igangsetter hjerte- og lungeredning, men han har aldri lært seg hvordan det skal gjøres. Han imiterer bare det han har sett på film, i håp om å redde datteren sin. Om og om igjen presser han ned på brystet hennes, og prøver å tilføre oksygen med munn-til-munn-metoden.

3

Etter ti minutter kommer endelig ambulansen. Personellet dytter faren til siden og lener seg over jenta. Ikke lengre enn 1 minutt senere erklærte de Alesya død.

Ruslan og Anastasia fikk høre setningen som ingen foreldre skal trenge å høre:

«Hun er død, det er ikke noe vi kan gjøre.»

Ruslan kaster seg på knærne og ber ambulansepersonellet om å gjøre noe. Men de har allerede ringt politiet og informert om at jenta er død.

4

Ruslan nektet å innse det. Han klarte ikke å gi opp på sin lille engel. Han kneler ned ved siden av datteren sin og begynner på nytt med munn-til-munn og hjertekompresjoner.

Han blir frarådet å fortsette av ambulansepersonellet, som ber Ruslan om å «slutte å torturere sin døde datter».

 

[adsense2]

 

Men Ruslan slutter ikke – han fortsetter å presse på brystet hennes. Plutselig kjenner han et svakt bank i brystet. 40 minutter etter at lille Alesya ble hentet opp av vannet, startet hjertet hennes igjen.

5

Ambulansearbeiderne kunne ikke tro det: Jenta som ble erklært død for 30 minutter siden puster! Alesya ble umiddelbart fraktet til sykehus, fordi hun hadde falt i dyp koma. I flere dager kjempet spesialister på sykehuset for livet hennes, men foreldrene kunne bare håpe.

Etter endeløse bekymringer, stabiliserer tilstanden seg, og foreldrene kan senke skuldrene litt. Alesya ble etter hvert tatt med til en spesialklinikk i Moskva, hvor hun fikk den beste behandlingen tilgjengelig.

6

To uker senere våkner Alesya. Til å begynne med hadde legene lite tro på at hun ville bli helt bra igjen, og det virket som de hadde rett. Hun kan verken snakke, se eller røre på seg, men for legene er det et mirakel i seg selv at hun i det hele tatt våknet. Men Alesya overrasker alle når hun med utrolig styrke og vilje de neste ukene begynner å snakke igjen. Sakte men sikkert. Synet kommer også tilbake etter hvert. Etter noen måneder er hun helt bra igjen!

7

Historien spredde seg raskt i hele landet, og Ruslan ble invitert tv-programmer for å snakke om datteren og den mirakuløse oppstandelsen. Hele landet hyllet faren som nektet å gi opp. Til den dag i dag får han fortsatt spørsmål fra fremmede om hvordan det går. Og han kan med et smil om munnen si at alt går bra. Alesya er frisk og glad!

8

Foreldres kjærlighet til sine barn kan gjøre utrolig ting! Takk til Ruslan som nektet å gi opp livet til datteren Alesya, som heldigvis fikk en ny sjanse. Hun er virkelig et lite mirakel som har mye å se frem til i årene fremover.

Del denne utrolige redningen med vennene dine på Facebook!