19. juli 2024

Jenta ropes opp foran øynene på alle elevene. Med gråten i halsen avslører læreren en STOR overraskelse!

Vi kan lære mye av barn her i livet. De har en evne til å konstant spre håp, livslyst og glede – og hvis flere voksne hadde omfavnet deres ønske om å gjøre en forskjell for andre, ville verden vært et litt varmere sted.

Bare se på den 6 år gamle jenta A’Layah Robinson fra Sulphur, Oklahoma i USA. Hun hadde en tøff oppvekst, men nektet å gi opp – og hennes innstilling til livet påvirker nå hele verden.

A’Layahs første leveår var ikke lett.

Hun hadde en mor som var narkoman, og måtte flytte fra fosterhjem til fosterhjem i flere år.

1

Til slutt ble hun adoptert og fikk et permanent hjem.

Familien Robinson tok inn jenta med åpne armer, og ga henne den freden og sikkerheten hun trengte.

2

Dessverre oppsto det snart en annen tragedie. En tornado rammet byen og ødela alt på sin vei. Og til tross for at det gikk bra med familien, så mistet mange bekjente både hjem og eiendeler.

Det var en hendelse som ville få familien Robinson til å innse at A’Layah ikke var en hvilken som helst jente.

3

A’Layah hadde spart opp alle pengene hun hadde fått til jul og bursdag, slik at hun kunne kjøpe seg en Barbie-dukke. Hun hadde spart opp akkurat nok når tornadoen traff – og derfor ble A’Layahs nye mor, Misty Robinson, overrasket når jenta forklarte sin nye plan.

– Tornadoen kom noen dager etter bursdagen hennes, og hun fortalte meg at hun ønsket å gi alle sine penger til en familie vi kjente som hadde mistet alt, sier Misty Robinson til KFOR News Channel 4.

4

A’Layah brant for å hjelpe andre – og det var bare begynnelsen på veldedigheten hennes.

Snart startet 6-åringen «Lemonade for Love», et prosjekt som gikk ut på at hun solgte limonade, og brukte pengene hun fikk inn til å kjøpe hygieneprodukter, tepper, leker og andre ting, som hun donerte til barn i nød.

5

A’Layah rørte mange rundt seg, og fikk raskt et helt samfunn til å spre kjærlighet og varme. Både lærere og rektorer får en klump i halsen når de snakker om den lille jentas initiativ.

– Hun har bare en så god vilje, hun er en gave fra Gud. Hun er et fantastisk barn. Dette er ikke noe vi ser hver dag, sa jentas lærer Tiffany Robertson til KFOR News Channel 4.

6

[adsense2]

 

Derfor bestemte Tiffany seg for å nominere A’Layah til en veldedighetspris – og en dag var det på tide å overraske jenta med gevinsten på 400 dollar (ca. 3500 kroner).
Helt uvitende om hva som ventet, ble A’Layah ropt opp foran alle klassekameratene på skolen.

7

Der forklarte de at A’Layah hadde vunnet, og så holdt læreren en rørende tale for sin forbausede elev.

– Du vet hva en superhelt er. Noen har Superman som sin favoritt, andre har Batman eller Spiderman. Men du er min superhelt, fordi å gjøre så mye fantastisk for andre barn rundt om i verden og i Oklahoma, er bare fantastisk. Jeg elsker det og jeg vil at du skal fortsette med det, sier læreren Tiffany gråtkvalt.

8

Selvfølgelig brukte A’Layah premien til å hjelpe andre.

Hun kjøpe 250 poser og fylte de med nødvendigheter for barn. I tillegg kjøpte hun 100 tepper og 50 babytepper til barn som bor i fosterhjem.

Se videoreportasjen om A’Layahs fantastiske påfunn!

Del denne jentas gode gjerninger med alle du kjenner. Hun fortjener virkelig anerkjennelse for dette!
[widget id=»text-13″]