20. juli 2024

Hun forlater døtrene alene med faren. Når hun kommer hjem igjen får hun SJOKK!

Når Darius var 40 år gammel, ble han rammet av kreft. Og som om det ikke var nok, mistet han også jobben sin, og dermed inntekten. Etter å ha levd et lykkelig liv som familiemann med kone og to barn, kunne Darius nå føle at livsgnisten var i ferd med å forsvinne.

Men faren ønsket å gjøre noe spesielt for familien sin – og i all hemmelighet begynte han å legge planer for hagen. En plan som også skulle gi han nye krefter til å bekjempe sykdommen.

Hagen bak huset til familien hadde lenge sett ganske deprimerende ut. Derfor ville Darius benytte anledningen til å bygge en stor lekeplass til barna, samt et sted hvor kona kunne trene.

1

Etter å ha søkt rundt på nettet og bygget en liten modell, hadde han prosjektet klart. Og fordi prosjektet skulle være en overraskelse til kona, bestilte han en liten ferietur til New York til henne.

Så fort kona hadde dratt til flyplassen, begynte han arbeidet.

2

Alt ble gjort med små midler. Darius hadde ønsket seg materiale av familie og venner når han fylte år – og sammen med det gitte materiale fra venner, kunne han fullføre prosjektet uten å bruke en formue.

3

Til slutt var det endelig klart. Hagen hadde gjennomgått en total forvandling. Og mens overraskelsen var en suksess for familien, opplevde Darius hvordan han, ved å holde på i hagen, kunne se lysere på livet, og orket å fortsette kampen mot sykdommen.

[adsense2]

 

«Barna elsker sin nye lekeplass. Min kone elsker hagen vår. Og jeg føler meg merkelig fornøyd. Det føltes godt å bygge dette. Det ga meg en slags ny giv til å fortsette. Å forfølge min drømmer og ta kampen.» skriver han på bloggen sin.

Se den utrolige forvandlingen i videoklippet nedenfor!

Et utrolig byggverk, og en like inspirerende historie. Del gjerne denne historien med dine venner på Facebook!
[widget id=»text-13″]