Han voldtok henne på gulvet i garasjen. Men det mannen hennes gjør da er LANGT mer grusomt!

14843

Vold i hjemmet er alltid en forferdelig forbrytelse. Men det Audrey Mabrey fra Tampa, Florida i USA har opplevd, er nesten for grusomt til å være sant.

1

Hun og ektemannen, Christopher Hanney, levde et tilsynelatende normalt liv. Men paret hadde en mørk hemmelighet. Christopher var en voldelig mann, som mishandlet kona om og om igjen. Til å begynne med var det en sjelden gang, men etter hvert skjedde det bare oftere og oftere. Audrey fryktet for livet sitt, spesielt etter at Christopher voldtok henne. Hun visste at hun måtte komme seg bort, men hun visste ikke hvordan.

2

En dag i 2009 skjedde det noe som skulle forandre Audreys liv for alltid. Når hun kom hjem fra jobb, ble hun møtt av ektemannen, som sto splitter naken med en kniv i hånden i garasjen. Før hun rakk å komme seg unna, fikk han tak i henne. Etter å ha voldtatt henne, slo han henne gjentatte ganger med en hammer, helt til hun var bevisstløs. Men volden stoppet ikke der. I stedet for å gi seg, hentet Christopher en bensinkanne. Han tømte bensin over den bevisstløse kona si – og så tente han på!

3

Når naboene oppdaget at det brant, ringte de umiddelbart nødetatene. Heldigvis klarte ambulansearbeiderne å redde Audrey i tide. Hun var fortsatt i live, men 80 % av kroppen hennes var brent. Hun hadde også pustet inn mye røyk – livet hennes hang i en tynn tråd.

4

Audrey var i koma i seks uker. Når hun omsider våknet, var hun bare takknemlig for å være i live. Men hun glemmer aldri den første gangen hun så seg selv i speilet og så hva ektemannen hadde gjort med henne. Hun var sjokkert, og måtte finne seg i at hun aldri ville se ut som den samme kvinnen igjen. Men så tenkte hun:

«Han ødela meg fysisk. Men jeg skal ikke la han ødelegge meg emosjonelt eller mentalt.»

5

Hun ville ikke la seg selv synke ned i selvmedlidenhet. Audrey var en fighter, og ønsket å leve resten av livet sitt med verdighet.

Den sterke kvinnen gjennomgikk flere operasjoner for å gjenopprette sitt opprinnelige utseende, men hun visste at hun aldri ville bli nøyaktig som før angrepet. De dype arrene vil alltid være synlig.
På karrierefronten gjorde hun også tiltak: Hun ble advokat, med et mål om å hjelpe andre ofre som har opplevd lignende vold.

6

I rettssaken mot ektemannen, beskrev Audrey de forferdelige detaljene. De som var til stede var overrasket over hvor rolig og behersket hun snakket om hendelsen. Noen av de felte til og med noen tårer når de fikk se arrene, som dekket ansiktet og halsen hennes. Retten fant Christopher skyldig, og han ble dømt til livstid i fengsel.

[adsense2]

 

7 år senere er ikke Audrey til å kjenne igjen! Hun gjennomgikk ytterligere kosmetiske operasjoner, og det med sensasjonell suksess!

7

Selv om Audreys historie er et ekstremt tilfelle, så er det ikke det eneste. Vold i hjemmet er dessverre et ganske vanlig fenomen. Ofrene føler seg ofte så skremt at de ikke vet hva de skal gjøre.

8

Audrey vet at det ikke er lett, og at arrene er dype.

«Dette er skader jeg kommer til å ha med meg resten av livet.» sier hun.

Styrken og motet til denne kvinnen kan forhåpentligvis motivere andre som føler at de sitter fast i en ekkel situasjon.

Del denne artikkelen med dine venner på Facebook!