Han møtte den store kjærligheten etter flere år. Men når han ser barna hennes, gjør han noe UTROLIG!

1234

Når Liz Dun fra Texas først møtte George Hooker på 1980-tallet, var hun var 17 år gammel. De to hadde nettopp begynt på universitetet. Det var kjærlighet ved første blikk, men George brukte litt tid på å samle mot nok til å slå av en prat med Liz. Men når han først gjorde det, var det begynnelsen på et utrolig forhold. Ingen av de kunne gjette hvilken overraskelse livet hadde i vente for de.

1

Det unge paret ble forelsket, og var sammen i to år. Men de var fortsatt veldig unge, og lette etter sin plass i livet. Når Liz ble 19 år gammel, tok hun en avgjørelse som ville forandre alt…

2

Liz innså at universitetet ikke var den rette veien for henne å gå, og valgte å verve seg til hæren istedet. Hun skrev noen brev til George, og fortalte at hun hadde møtt en annen. Det førte til å forholdet mellom Liz og George endte brått.
Liz giftet seg etter hvert med den nye kjæresten, og fikk sin første datter, Sarah. Familien flyttet til byen Houston i Texas, hvor Sarah vokste opp som en livlig jente. Men når Liz ble gravid for andre gang, faller ekteskapet sammen, helt uventet. Ektemannen forlot henne, og hun ble stående alene med lille Sarah, og en ny baby på vei.

3

Men det var ikke alt: Liz var nemlig ikke gravid med bare et barn – hun skulle få trillinger! Hun ble ekstatisk, men samtidig livredd av tanken på å oppdra fire barn alene.
Og så, i den 23. uken av svangerskapet, startet riene. Siden det var altfor tidlig, prøvde legene å utsette fødselen så lenge som mulig, men bare et par dager senere kom tre jenter til verden ved keisersnitt: Emma, Sophie og Zoe.

4

Hver av dem veide i underkant av 500 gram, og som et resultat av den altfor tidlige fødselen, var jentene også blinde. Siden de var som nyfødte var for små til å kunne overleve av seg selv, forble de på sykehuset. De fikk forskjellige medisiner, inkludert antibiotika, som skulle vise seg å skape alvorlig komplikasjoner: Jentenes hørsel ble skadet. Innen de var to år gamle, var de helt døve.

De er de første trillingene som er både blind og døv.

5

Siden jentene trengte konstant pleie, ble Liz fort tappet for energi. Hun visste ikke hva hun skulle gjøre.

6

Å dra på jobb var ikke et alternativ, da Liz måtte bruke all tiden sin på å ta vare på barna. Det så ikke bra ut for den enslige moren og hennes fire barn.

7

Men så ble Liz plutselig kontaktet av George. Ungdomskjæresten, som det ble slutt med for over 10 år siden, ønsket å møte Liz igjen. Hun ble overlykkelig, men følte både glede og frykt. Hva ville George tenke om livssituasjonen hennes?

8

For George derimot, ble møtet akkurat som før: Kjærlighet ved første blikk. Men Liz var fortsatt redd, fordi George fortsatt ikke visste noe om barna. Avgjørelsen hans da hun endelig fortalte det til han? Å være til stede, ikke bare som Liz’ partner, men også for å ta vare på barna sammen med henne.

9

Situasjonen har forbedret seg for alle. George og Liz giftet seg, og sammen tar de godt vare på de fire barna. Ved hjelp av spesielle høreapparater, gjør trillingene store fremskritt.

[adsense2]

 

10

Historien om denne uvanlige familien har nå blitt delt verden rundt. Nedenfor finner du den engelske dokumentarfilmen «Through your Eyes», hvor du får høre hele den unike historien.

Del gjerne denne artikkelen med venner og familie på Facebook!