«Jeg vet hvem som drepte meg» sier denne 3-åringen. Hva de fant i en nærliggende landsby er uforklarlig!

2505

Denne ekstraordinære historien forteller om en 3 år gammel gutt fra Syria. Han kommer fra en liten landsby i Golan-høydene, og han fortalte de voksne i landsbyen noe helt uforståelig.
Til tross for sin unge alder snakker han ganske bra. Han bruker kommunikasjonsevnen sine til å forklare de andre noe utrolig: Han husker å ha blitt drept.

1

Foreldrene tror ikke på han til å begynne med. Barn snakker jo alltid tull. Men han er veldig sta og minnene plager han. Han husker forferdelige bilder av en øks en en slosskamp. Til slutt tror foreldrene på han, og historien sprer seg i landsbyen.

2

Historien skapte spenning i landsbyen, spesielt fordi innbyggerne tilhører den etniske minoriteten druserne. De tror på reinkarnasjon (gjenfødelse), så guttens historie hadde en spesiell betydning for de. I tillegg hadde gutten en rød føflekk på hodet, noe som indikerer et brudd på et tidligere liv, i følge drusernes tro.

3

Gutten påstår at han ble drept med en øks i det tidligere livet. Men det som er enda mer utrolig er at han husker hvem som drepte han, og hvor.

4

Takket være beskrivelsen fra den lille gutten, finner innbyggerne frem til det aktuelle stedet.

5

Gutten kjente igjen en beboer i området. Han gikk bort til han og sa:

«Jeg var naboen din. Vi kranglet og du drepte meg med en øks.»

Mannen ble hvit som et ark.

«Jeg vet hvor du begravde kroppen min» fortsatte gutten.

6

Og sant nok var han i stand til å peke ut det nøyaktige stedet kroppen var begravd på. Skaden som drepte han var på akkurat samme sted som gutten hadde føflekken.

7

Morderen innrømte drapet og ble straffet for det. Etter det ble ikke gutten lengre plaget av de vonde minnene.

Mange forskere har spekulert på denne historien og det er nå forskning på gang innen nær-døden-opplevelser og reinkarnasjon.

[adsense2]

 

Del denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!