18. juni 2024

Denne jenta ble skutt i ansiktet i matbutikken. 21 år senere konfronterer hun gjerningspersonen!

I januar 1992 ble jobbet 17 år gamle Shawna som kasserer i en matbutikk, da to bevæpnede jenter kom løpende inn i butikken.

14 år gamle Jerrie forsøkte å true til seg pengene i kassen, før hun skjøt Shawna i ansiktet med en avsagd hagle. Skuddet traff Shawna i underkjeven, og sprengte haken, underleppen og de nedre tennene hennes.

Legene sier det var et mirakel at hun overlevde.

Mark Strickland ble dømt for å ha organisert ranet, mens Jerrie og hennes kvinnelige medskyldige ble dømt til 6 år i ungdomsfengsel. Fordi Jerrie var mindreårig, fikk hun tillatelse til å skjule ansiktet sitt under rettssaken, og hun nektet å få øyekontakt med offeret.

I løpet av de neste 21 årene, gjennomgikk Shawna 100 smertefulle operasjoner. Hun har også måtte takle panikkanfall og konstant mobbing. Skytingen forandret utseende hennes for alltid, og folk har kalt henne alle slags kallenavn.

I videoklippet fra tv-programmet Dr. Phil, møtes Shawna og Jerrie ansikt til ansikt, for første gang på 21 år.

[adsense2]

 

Samtalen du er i ferd med å se er ekstremt kraftig, og selv Shawna forventet ikke utfallet. Dette er et møte man må se for å tro.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!
[widget id=»text-13″]