Jenta var syk i flere år. Helt til søsteren spurte hva hun drakk! UTROLIG!

251551

Bloggeren Rhonda Gessner delte nylig en historie om en kronisk syk kvinne, for å gjøre folk oppmerksomme på «morderen i kjøleskapet», som du sannsynligvis ikke engang vet er der.
Søsteren hennes spurte henne om hun drakk mye lettbrus. Merkelig nok var hun i det øyeblikket i ferd med å åpne en boks lettbrus. Nettstedet cancer.org avslører noen interessante fakta om Aspartam!

1. Uutholdelig smerte

1

En kvinne ble plutselig veldig syk. Hun fikk alvorlige kramper i magen og var i konstant smerte.

2. Hun følte seg døende!

2

I mars 2002 hadde kvinnen allerede gjennomgått flere operasjoner. Hun hadde resept på 24 ulike medisiner, men legene hadde ingen anelse om hva som var galt.

3. Hennes siste tid.

3

Så begynte hun å planlegge. Hun skrev testamentet sitt og planla sin siste ferie.

4. Hun følte seg ikke helt 100%

4

Kvinnen sluttet umiddelbart å drikke lettbrus, og sa at hun «følte seg ikke helt 100%2, men helsen hadde forbedret seg. Hun kom seg opp av rullestolen sin, og med bare en reseptbelagt medisin for å takle aspartamforgiftningen.

[adsense2]

 

5. Ikke mer Aspartam!

5

«Aspartam brukes i mange mat- og drikkevarer, fordi det er omtrent 200 ganger søtere enn sukker, så langt mindre trengs for å oppnå samme nivå av sødme. Dette resulterer i mindre kalorier.»

6. Spis sunt, hold deg frisk.

6

Det viser seg at Aspartam er en de kraftigste kunstige søtningsmidlene som brukes som erstatning for sukker. Studier viser at folk kan bli diagnostisert med MS når de lider av aspartamforgiftning.

Se videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!