13. juli 2024

30-åringen kan ikke dra på jobb fordi kona skal føde. Da sender sjefen DENNE SMS-en!

Lamar Austin fra New Hampshire i USA hadde jobbet i en måned i sin nye jobb som sikkerhetsvakt. På nyttårsaften fikk 30-åringen, som for øvrig fortsatt var i prøveperioden i jobben, spørsmål om han kunne overta et skift. Men trebarnsfaren forteller sjefen at han ikke kan komme, fordi hans gravide kone føder.

Lamars overordnede i sikkerhetsselskapet har liten forståelse, og stiller han et ultimatum:

«Hvis du ikke kommer på jobb til kl 20:00 blir vi nødt til å si deg opp!»

Lamar, som var på sykehuset for å støtte sin kone, trengte ikke engang å tenke seg om:

«Jeg tenkte at familien kommer først. Jeg snur ikke ryggen mot de for en jobb.»

Sjefen til Lamar gjør dog trusselen virkelig. Klokken 1 på natten fikk den tidligere soldaten en melding fra sjefen sin, om at han var oppsagt.

«Jeg svarte bare ‘OK'» forteller Lamar. «Jeg var på sykehuset, det hadde vært en lang kveld, og jeg orket ikke å krangle med noen om jobben min mens kona mi fødte.»

Et par timer senere ble lille Cainan født – en sunn liten gutt med verdens stolteste foreldre.

Når den lokale avisen plukket opp historien, ble folk rørt av prioriteringen til Lamar, og irritert over hvor lite forståelsesfull arbeidsgiveren hans var.

[adsense2]

 

 

Tobarnsmoren Sara Pereschino kjente ikke 30-åringen personlig, men hun startet en innsamlingsaksjon for Lamar og familien, etter at han mistet jobben. I løpet av noen få dager hadde de fått inn hele 6000 dollar, men det beste av alt? Lamar har allerede fått tre nye jobbtilbud!

3

Lamar er overlykkelig over hvordan ting utspilte seg.

«Det var vanskelig, men når jeg må velge mellom arbeid og familie, kommer familien alltid først. Noen ganger mister du noe, men du får noe mye bedre ut av det.»

Del den hjertevarmende historien med vennene dine på Facebook!


[widget id=»text-13″]