23. juli 2024

En 7 år gammel gutt hadde et grusomt ønske til sin mor. Ingen mor burde behøve å si ja til dette, men det gjorde hun!

Som 5-åring ble Chen Xiaotian diagnostisert med en fatal hjernesvulst, som resulterte i at han ble blind. Nyhetene om at han skulle dø tidlig var i seg selv knusende nok for familien. Kort tid senere ble moren Zhou Lu diagnostisert med en alvorlig nyresykdom, som potensielt kunne korte ned livet hennes. Men så kom en uforutsett avgjørelse.

Dette er lille Chen, i armene til moren Zhou Lu. Bildet er fra de glade dagene, før de visste hva de hadde i vente.

1

Da Chen var bare 5 år gammel, diagnostiserte legene han med den forferdelige sannheten: En stor hjernesvulst truet livet hans, og det var ingenting de kunne gjøre med det. Svulsten første etter hvert til at han mistet synet. Men moren forlot aldri sønnens side.

2

Den unge gutten kjempet mot sykdommen med alle sine krefter, men tilstanden ble bare verre. Som 7-åring var Chen nesten helt lammet. Når han fikk høre at moren også var alvorlig syk, forverret tilstanden hans seg enda raskere.

3

Zhou led av alvorlig nyresvikt. Nyrefunksjonen var så nedsatt at det bare var transplantasjon som ville hjelpe.

4

Legene fortalt Zhou at den eneste kompatible donoren tilgjengelig var sønnen hennes, men det var ikke en plan hun var villig til å gå med på.

5

Lille, modige Chen hørte at moren avslo forslaget. Med sine siste krefter sa han til moren:

«Hvis du blir frisk, kan jeg leve videre i deg.»

[adsense2]

 

 

6

En vår morgen i april lå lille Chen å sov – han våknet aldri. Nyretransplantasjonen ble klargjort så fort som mulig, men først skjedde det noe utrolig: Alle legene bukket og hyllet motet til den lille gutten.

7

Deretter ble transplantasjonen utført – suksessfullt og uten komplikasjoner. Zhous kropp tok til seg sønnens nyre, som forventet, og hun ble raskt bedre.

8

En mors uendelige takknemlighet til sin unike sønn var det som var igjen.

9

I tillegg til moren sin, reddet Chen også livet til to andre mennesker. Den heroiske gutten er et fantastisk eksempel på uselviskhet og dyp kjærlighet til sin mor. Og det er ikke bare legene som bukker til ære for Chen. Hele verden beundrer han.

Del den rørende historien med vennene dine på Facebook!


[widget id=»text-13″]