20. juli 2024

Foreldrene fant sønnen, halvveis halshugd. Når de ser hva som henger fra mobilen hans, skjønner de hvorfor!

16 år gamle Bradley Willoughby fra Queensland i Australia er en motorsykkel fan, og han liker å kjøre rundt på foreldrene gård, noe som i seg selv er en risikofylt aktivitet. Men når han havner i en ulykke, hevder et mobiltelefontilbehør seg som den største trusselen mot livet hans.

Under hjelmen hørte Bradley på musikk med hodetelefoner som var tilkoblet iPhonen hans. Uheldigvis landet han skjevt etter et hopp, og han hektet seg fast i et piggtrådgjerde. Han knakk ankelen og magens hans ble skrapet opp kraftig.

Men enda mer alvorlig var skadene forårsaket av hodetelefonene. I det Bradley ble slengt av sykkelen, hektet ledningen seg fast i piggtrådgjerdet. Den andre enden av hodetelefonene satt fast inni hjelmen. Gummi-isolasjonen på ledningen ble revet av, og de overraskende sterke kobber-vaierne kuttet nesten hodet av Bradley. Luftrøret hans ble sammenklemt, og faren måtte dra ledningen ut av kuttet i halsen hans mens de ventet på ambulansen.

Selv om Bradley er en trygg motorsyklist som alltid tar de nødvendige forhåndsreglene, hadde han, i følge moren, ingen anelse om at det var så farlig å lytte til musikk mens han kjørte. Nå håper hun andre som hører denne historien lærer av det.

«Ikke ha kablede hodetelefoner inni en motorsykkelhjelm, det kan være livsfarlig.» advarer hun.

Å lytte til musikk mens man kjører, kablet eller ikke, er i utgangspunktet farlig, fordi du ikke hører noe som skjer rundt deg.

Bradley opererte beinet og halsen, og brukte flere måneder på rehabilitering. Men han er bare glad for at han overlevde. Forhåpentligvis hjelper denne skremmende ulykken å øke folks bevissthet rundt farene med musikk og kjøring.

[adsense2]

 

Del med vennene dine på Facebook for å spre ordet!


[widget id=»text-13″]