Kvinne mister forlovelsesringen sin. Men 2 dager senere blir hun SJOKKERT av denne hjemløse mannens ord!

667

Å oppdage at man har mistet en diamantring til en verdi av 36.000 kroner kan skape litt panikk. Tenk deg da når en kvinne ved navn Sarah mistet forlovelsesringen sin i koppen til en hjemløs mann. Da hun oppdaget det to dager senere, skyndte hun seg til stedet der han satt, og oppdaget noe som sjokkerte henne.

Billy Ray Harris var en hjemløs mann i Kansas som kom til å få livet sitt forandre på grunn av en kvinnes feil.
I 2013 levde Billy under en bro, og hver dag var en kamp for å overleve. Når godhjertede Sarah Darling passerte Billy, la hun noen mynter i koppen hans. Det hun ikke merket var at hun mistet diamantringen sin i koppen.

Sarah trasket videre og en time senere la Billy merke til hva som lå i koppen hans. Han tenkte umiddelbart på å selge ringen for å forbedre sitt eget liv, men magefølelsen hans sa noe annet.

To dager senere oppdaget Sarah at forlovelsesringen hennes var borte. I full panikk returnerer hun til stedet hvor Billy satt for to dager siden. Hun hadde ikke forventet at den hjemløse mannen hadde ringen, men når han plukket den opp fra lommen og ga den til henne ble hun rørt til tårer.

[adsense2]

 

Gode gjerninger lønner seg!

Del denne historien hvis du også ble rørt av at den hjemløse mannen ikke solgte ringen!

Se videoreportasjen om historien her: