Kassadamen gråter når den frekke kunden fornærmer henne. Så sier sjefen noe som får alle i køen til å MÅPE!

108521

Det denne kvinnen opplevde på jobb for noen år siden vil hun neppe glemme.

1

«For noen år siden jobbet jeg i en bokhandel, ved siden av studiene. Jeg ønsket å tjene noen kroner, og jeg likte jobben og kollegene mine veldig godt. De travleste dagene var rett før skolestart, da alle foreldrene kom for å hamstre skolesaker til barna sine. Selv sjefen måtte sitte i kassen for å hjelpe til med å håndtere de store folkemengdene.
En dag kom en litt vel pent kledd kvinne med blondt hår og fancy veske bort til kassen. Hun slengte varene sine på disken og la frem rabattkupongene sine. Jeg bet tennene sammen og tvang frem et smil mens jeg spurte om alt gikk greit mens hun handlet. Hun ignorerte meg helt, med blikket festet til mobiltelefonen sin mens hennes 7 år gamle datter sto ved siden, helt stille.

Jeg la merke til at en av rabattkupongene var utgått – for over et år siden! Kupongene var dessuten ikke gyldig for varene hun skulle kjøpe. Når jeg informerte henne pent om det, spurte hun;

«Men hvorfor? Det er en kupong og den skal kunne løses inn mot det kunden ønsker!»

Det nyttet ikke å forklare det til henne på noe vis, og hun hisset seg opp.

«Jeg vil snakke med sjefen din, jeg har ikke tid til denne dritten!»

Jeg vinket på sjefen min som var like i nærheten. Mens han nærmet seg, bøyde kvinnen seg ned til datteren sin og visket:

«Ser du vennen? Derfor skal du studere og få deg en god utdannelse, så du ikke ender oppi som den i kassa!»

Hva var det hun nettopp sa? Ansiktet mitt ble ildrødt og tårene rant nedover kinnet mens jeg stammet at jeg faktisk gikk på universitetet og jobbet der ved siden av studiene. Det var på dette tidspunktet sjefen min kom opp fra bak meg og ba kvinnen om å gjenta det hun sa, noe hun gjorde med et selvtilfreds uttrykk i ansiktet mens hun la til at kunden alltid har rett.

Sjefen min så på henne i noen sekunder, også begynte han å ta varene hennes ut av posen.

«Hva i helvete er det du gjør?» skrek hun. Sjefen min svarte rolig:

«Jeg vil ikke la deg stå her å fornærme mine ansatte. Jeg må be deg om å gå. Vi vil gjøre forretninger med deg.»

Kvinnen kikket dumt på oss og ble rød. Hun ropte og skrek, og lagde en stor scene. Til og med henne 7 år gamle datter oppførte seg mer voksen.

[adsense2]

 

Til slutt grep hun tak i vesken sin, kupongene og datteren, og stormet ut av butikken mens hun ropte:

«Jeg kommer ALDRI tilbake hit igjen! Jeg ringer sjefen deres og får dere alle sparket! Vet dere hvem jeg er?!»

Sjefen min humret og ba meg bare om å gå på bakrommet og ta en pust i bakken – Jeg må ha sett ut som jeg hadde sett et spøkelse.»

For et fantastisk svar av denne butikksjefen – en slik leder er vel noe alle ansatte ønsker å ha!

Del denne artikkelen med vennene dine hvis du er enig!