Hun mener at babyen hennes blåser bobler på ultralyden. Så avslører legene hva det EGENTLIG er!

73496

På en rutinemessig ultralyd, oppdaget Tammy Gonzalez fra Miami noe som lignet på en stor boble som kom ut av munnen på babyen. Uten å tenke så mye over det spurte hun legene om det var noe å bekymre seg for.

Nærmere undersøkelser avslørte at boblen på bildet var noe som kalles et teratom, en ekstremt sjelden og vanligvis dødelig svulst.

Legene anbefalte Gonzalez å avslutte svangerskapet, da hun mest sannsynlig var på vei mot spontanabort.

1

Men hun nektet. Hun insisterte på at det måtte være noe legene kunne gjøre.
Etter mange konsultasjoner og forskning, fant Gonzalez en prosedyre som kalles endoskopisk kirurgi. Operasjonen hadde aldri vært utført før, men hun insisterte på at legene kunne bruke prosedyren for å redde babyen hennes.

Gonzalez tenkte ikke i det hele tatt på sin egen sikkerhet. Hun ville sette i gang prosedyren umiddelbart.

2

Dr. Ruben Quintero, direktøren for Fetal Therapy Center på Jackson Memorial Hospital i Miami, utførte operasjonen. Han snek inn et lite kamera og kirurgiske verktøy gjennom et lite snitt i Gonzalez’ mage og inn i fostersekken. Hun var våken under hele operasjonen.

[adsense2]

 

«Jeg følte ikke snittet på grunn av lokalbedøvelsen, men jeg kjente at røret gikk inn i fostersekken.» sa hun. «Det føltes som om en ballong eksploderte.»

3

Gonzalez kunne puste lettet ut da hun så svulsten gli unna babyens ansikt på ultralydbildet.
Selv om svulsten var for stor til å ta ut gjennom fostersekken, var den ikke lenger skadelig for babyen og moren. Svulsten ble derfor flytende i livmoren frem til fødselen.

«Hun er frisk og fin!» sier Gonzalez om datteren Leyna. «Hun har et lite arr over munnen. Hun snakker, hun drikker. Hun er mitt lille mirakelbarn!»

Del denne fantastiske historien for å minne venner og familie på at man aldri må gi opp for lett!