Passasjerene sovner på flyet. Når de våkner får de sitt livs største overraskelse!

1071

Ingen på dette flyet hadde noen anelse om hva som skulle møte dem da de landet. De kunne like gjerne begynne å tro på nissen igjen.

Alle prøver å være ekstra snill og god i julen. Vi omgås familien, hilser på slektninger og kjøper julegaver, men noen tar et ekstra tak og gjør mye for å gjøre folk glade.

fly1

Det var akkurat det et flyselskap i USA bestemte seg for å gjøre. Det var ikke en enkel oppgave, men de ville prøve.

fly2

Da passasjerene til et fly som skulle reise på julaften kom til gaten sin, ble de bedt om å fortelle nissen hva de ønsket seg til jul. Og de ønsket seg alt mulig fra sokker til TVer.

fly3

Det de ikke visste var at nissen hadde et triks i ermet. Mange nisser på ankomststedet jobbet for fullt for å skaffe alt det som de flere hundre passasjerene hadde ønsket seg.

fly4

Da bagasjebåndet senere begynte å rulle, var det ingen som trodde sine egne øyne. I stedet for at baggene og koffertene kom inn på rullebåndet, var det mange innpakkede julegaver som kom rullende på båndet.

[adsense2]

 

fly5

De hadde lyktes i å skaffe akkurat det som alle hadde ønsket seg. Jeg kan ikke tenke meg hvor glad jeg selv ville blitt om jeg var passasjer på dette flyet.

Alle har kanskje ikke tid eller energi til å gjøre noe som dette, men vi alle kan gjøre noe ekstra for å gjøre noen glad.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook! For en fin julegave!