Familien er urolige for at fosterbarnet ikke vil trives. Men så møter han familiens HUND!

698

De fleste fosterforeldre vil si at jobben med fosterbarn er hard, men givende. Kari Lewis, en ung fostermor fra Portland, USA, forklarer at «å ta vare på et barn har vært noe av det vanskeligste, men absolutt beste jeg noen gang har gjort.»

Hver gang en familie tar inn et fosterbarn i hjemmet sitt, vil de kanskje være bekymret for at barnet kan streve med å tilpasse seg, åpne seg og å bli komfortabel i et helt nytt miljø. Kari’s mor, Sandi Swiridoff, kjenner til og med på utfordringene med det å være bestemor til fosterbarna som datteren tar imot.

For noen år siden ville Sandi ha noe mer permanent i huset som hun kunne være glad i, så hun adopterte hunden Reagan, en australsk labrador. Da Reagan var 11 måneder gammel, ble Kari fostermor til Buddy, en 11 måneder gammel gutt.

reagan-buddy1

Buddy har vært hos Kari siden da, og både han og Reagan fyller tre år i februar 2017.

reagan-buddy2

Helt siden Buddy ble en del av familien, har de to vært uatskillelige. De gjør alt sammen – og deler vennskapet sitt med verden.

[adsense2]

 

reagan-buddy3

De kler seg ut sammen, leser sammen, og bruker mye tid på å kose.

reagan-buddy4

Det er tydelig at de virkelig er glade i hverandre.

Gjerne del denne søte historien med vennene dine på Facebook!