12-åring skriver brev til nissen for å ønske seg noe. Når det ringer på døren, bryter moren ut i gråt!

760

Arnulfo Guerra fra Channelview i Texas skrev brev til julenissen, sammen med de andre barna på skolen. Selv om han egentlig er litt for gammel til å fortsatt tro på nissen, har han et veldig sterkt ønske.

«Jeg tror på deg og på mirakler, julenissen. Jeg vil ikke ha gaver. Det eneste jeg vil ha er et friskt hjerte til moren min. Hun lider av en alvorlig hjertefeil, noe som gjør meg veldig trist, fordi hun er 46 år gammel og jeg er bare 12 (i mars blir jeg 13). Faren min og jeg trenger henne i mange år til….Jeg vil se moren min frisk og lykkelig. Takk nissen, jeg elsker deg!»

1

En sosialarbeider på skolen leser Arnulfos brev, og blir dypt rørt av guttens ønsket. Hun kontaktet det lokale brannvesenet, som besøkte guttens familie. Med seg hadde de en splitter ny sykkel til Arnulfo, og gaver til resten av familien. Når tenåringen åpnet døren lyser han opp i overraskelse.

2

Nå får moren for første gang vite hva sønnen skrev i brevet sitt til julenissen, og hun bryter sammen i tårer. Hun er på donorlisten for å få et nytt hjerte, men hun vil antakeligvis bli nødt til å vente i 4 år til.

3

«Det var hjerteknusende» sier en av brannmennene. «Alt han ønsket seg til jul var at moren skulle ha det bra. Vi tenkte at vi ikke kunne gjøre så mye med akkurat det, men at vi likevel kunne bidra på et vis.»

[adsense2]

 

Se den fantastiske overraskelsen i videoen nedenfor.

Del historien for å hedre de gode brannkonstablene!