Jenta får ikke noen gave og er utrøstelig. Da tar nissen av seg masken og avslører HEMMELIGHETEN!

618

For mange er julen den beste tiden i året. Man pynter i hjemmet, setter adventsstaken i vinduet, og lyser opp den ellers mørke årstiden. Man spiser god mat, har fri, får gaver og tilbringer verdifull tid sammen med kjære og kjente.

Men det er ikke en bra tid for alle, spesielt ikke når et kjært familiemedlem ikke kan være til stede.

jul1

Bethany Arnolds visste at det skulle bli enda en jul uten faren sin. Han jobbet i Irak og Bethany hadde bare sett ham to uker de siste to årene.

Men hun visste at faren hennes tenkte på henne hele tiden, og hun hadde tidligere gitt ham et hjerte som hun visste at han alltid bar med seg.

 

jul2

Alle barna i Bethanys klasse fikk skrive et brev hver til julenissen.

Mens klassekameratene ønsket seg leker og ting, ønsket Bethany bare en ting – å få hjem faren til jul.

 

jul3

En dag dukket julenissen opp i klasserommet, og alle elvene fikk akkurat det de ønsket seg.

Alle var kjempeglade, utenom Bethany, men hun skjønte at hennes ønske var for stort til å oppfylle da faren hennes hadde en viktig jobb.

jul4

Hun ville dog gjøre et siste forsøk hos nissen. Med tårer i øynene bar hun nissen en siste gang om hun ikke kunne få hjem faren sin til jul.

Da så nissen henne i øynene og ga henne noe som tidligere hadde tilhørt henne – et hjerte.

[adsense2]

 

 

jul5

Bethany så forvirret ut, men det var ikke noe tvil om hvor glad hun ble da nissen begynte å ta av seg skjegget, og hun så at det var faren hennes som var utkledd.

jul6

For meg er det akkurat dette julen handler om – å få omgås de man er glad i.

Nedenfor kan du se en video av det hele, og det er umulig å holde tårene tilbake i slike situasjoner! Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!