Babyen sov med en SLANGE hver natt. Men se hva som har skjedd 11 år senere!

5627

Sambath er en 11 år gammel gutt fra Kambodsja. Han, som mange andre barn, har et kjæledyr. Men hans kjæledyr er langt ifra normalt for et barn på hans alder å ha…

slang1

Da Sambath bare var 3 måneder gammel, fant foreldrene hans en slange under barnesengen hans. Slangen, en python, var bare en baby og ikke mer en 30 centimeter lang. Men uansett hvor mange ganger Sambaths sine foreldre prøvde å kaste ut slangen fant den seg alltid en eller annen måte komme seg inn i huset igjen.

slangeguttenja

Til slutt ga foreldrene opp og bestemte seg for å beholde slangen som kjæledyr. Den ble døpt «Chomran» og slangen ble en fast følgesvenn av familien. Sambath elsker å kose med slangen, og delte villig seng med sin nye lekekamerat.

slang2

I følge eksperter er disse slangene veldig fredelige og vil sjelden angripe med mindre de blir provosert. Likevel er det farlig å la et lite barn leke med en stor og tung Python. Denne slangen kan lett bryte beina av Sambath, eller angripe han på andre måter.

slang3

Flere ganger har politiet, filmskapere og dyrs-rettigheter aktivister forsøkt å ta den nå 5,4 meter lange, 114 kilo slangen og ta den med til dyrehagen. Men den lille gutten nekter. «Jeg vil ikke at de skal ta den fra meg. Jeg elsker den veldig mye», sier han og kysser python på hodet.

[adsense2]

 

I denne videoen kan se mer om det uvanlige vennskapet mellom gutten og slangen.
DEL denne utrolige videoen med vennene dine å Facebook!