Hun ville adoptere et barn fra barnehjemmet. Men når hun kom, oppdaget hun den GRUSOMME sannheten!

3131

Da Priscilla Morse fra Tennessee oppdaget bildet av denne babyen på Facebook så knuste hjertet hennes. På bildet ser hun en liten gutt fra et barnehjem i Bulgaria som er alvorlig underernært. I det øyeblikket forstår kvinnen umiddelbart at hun må gjøre alt hun kan for å hjelpe barnet.

ryan1

Priscilla setter alle tiltak i gang og besøker barnet i Juni 2015 i hjemlandet hans. Nå hun kommer dit får hun høre hele den grusomme sannheten om den lille gutten: det er ikke en baby, men et 7 år gammelt barn. Det første den sjokkerte kvinnen tenker, er at denne gutten kommer til å dø. Han veier ikke mer enn fem kilo, og kroppen er dekket av hår på grunn av feilernæringen. «Det var forferdelig. Han så enda mindre og sykere ut i virkeligheten. Pekefingeren min er like tykk som låret hans, «forteller Priscilla.

ryan2

Men før hun kan ta med seg gutten hjem, tar det fire lange måneder. Moren reiser til Bulgaria igjen, og kan endelig ta med seg gutten fra barnehjemmet. De reiser i fem timer til nærmeste flyplass, og lander i USA én dag og flere mellomlandinger senere. Fra flyplassen dro de rett til et barnesykehus hvor dette bildet ble tatt:

ryan3

«Tilstanden hans var veldig kritisk,» forteller Priscilla. «Legene spurte om alderen hans, og ingen hadde noen gang sett en så liten 7-åring. »

ryan4

«Voksne menn, leger som sannsynligvis hadde sett en rekke grusomme ting i løpet av sitt arbeidsliv, holdt den lille hånden til Ryan og gråt,» skrev moren senere på Facebooksiden sin .

ryan5

«Alle ba meg om å forberede meg på at han kunne dø. Han var så svak at han kunne dø av hva som helst. «Men heldigvis tok de feil: gutten blir større og sterkere for hver dag som går. «Han er ikke lenger det lille, triste barnet som var døden nær. Han har blitt en glad gutt full av latter som elsker kos og lek. »

[adsense2]

 

 

ryan6

Siden Ryan ble hentet fra barnehjemmet i Bulgaria for over et år siden, har han utviklet seg fint og vokst mye. På grunn av omsorgssvikt kan han ikke snakke og er avhengig av hjelp, men den nye familien hans er fulle av håp og gir han all sin støtte.

ryan7

Dessverre så er ikke skjebnen til Ryan et sjeldent tilfelle. Mange barnehjem i landet hans er overfylte, de har økonomiske problemer og ofte har personellet mangel på kompetanse i barneomsorg. Ingen barn bør vokse opp slik!