13. juli 2024

Den lille gutten gråter idet han skal gå på bussen. Når sjåføren får høre HVORFOR tar han av seg hanskene med en gang!

John Lunceford er 52 år gammel og jobber som skolebussjåfør i Kennewick, Washington i USA. Vinteren har et fast grep om byen, og temperaturene er langt under frysepunktet.

1

Forrige uke la John merke til en liten gutt som gikk ombord på bussen med blikket i bakken. Han skrek stille for seg selv. Ansiktet hans og de bare hendene hans var helt rød av kulde. John kjente igjen gutten, som pleide å sitte på bussen nesten hver dag. Han var bare 6 år gammel og gråt fordi han var så kald.

John tok umiddelbart av seg hanskene sine og ga de til han.

Etter han hadde kjørt barna til skolen, kjørte han til nærmeste butikk og kjøpte 10 par hansker og 10 luer. Tilbake på skolen traff han noen som kjente den lille gutten. Han ga de en lue og et par hansker for å gi til han.

2

Men det var ikke nok for John. Han gikk rett til skolens bibliotek, hvor han annonserte at alle barna som ikke hadde luer og hansker selv, skulle få det av han.

[adsense2]

 

John visste ikke hvorfor den lille gutten på bussen ikke hadde varme klær, men han spurte aldri.

«Jeg er bestefar selv, men det er vel ingen som vil se et barn lide.» forklarer han.

Hvis et barn kommer på Johns buss uten lue eller hansker nå er han godt forbedret. Ingen av passasjerene hans skal gråte av kulde lenger.

Del denne hvis du også beundrer Johns gode hjerte!


[widget id=»text-13″]