Dette bildet spres som i rekordfart akkurat nå. Grunnen fyller hele hjertet mitt med varme!

475

Mange har et bilde at dagens ungdom tar på seg litt arbeid og hjelper til, kanskje det er derfor dette bildet sprer seg så raskt på nettet. Øyeblikket når en seksåring og en tiåring hopper ut av bilen for å hjelpe en rullestolbruker med å komme fram gjør meg varm i hjertet.

Da Daniel Medinas sønner – 10 og 6 år gamle, ba ham om å stoppe bilen langs veg 60 skjønte han ingenting først. Da han fikk høre at de ville ut og hjelpe en rullestolbruker med å måke snø, ble han fylt av stolthet.

Gutten så at mannen i rullestolen hadde vansker med å få vekk all den tunge snøen, og på eget initiativ tok de hver sin spade for å hjelpe ham. Faren, Daniel, var glad over å se hvilke fine mennesker sønnene hans hadde blitt, derfor delte han bildet på Facebook.

[adsense2]

 

Innlegget fikk raskt tusenvis av likes, og har blitt delt over 2 000 ganger. Det skjønner vi godt.

make-sno1

Det er så fint å se hvordan dagens ungdom bryr seg om folk som har det vanskelig.

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook om du er enig!