Overgriperen bortførte 5-åringen. Men det som skjedde videre hadde han ALDRI forventet!

1051

Det er enhver mors største mareritt: Barnet drar ut for å leke, men kommer ikke tilbake. Det var akkurat det som skjedde i Lancaster, Pennsylvania i USA. Hele nabolaget var rystet, inkludert en veldig spesiell tenåring.

Dette et 5 år gamle Jocelyn. På en fin dag i juni, gikk hun ut i hagen sin i det rolige nabolaget familien bodde i. 5 minutter senere var hun sporløst forsvunnet.

1

Moren tilkalte politiet. Kort tid etter var hele nabolaget ute og lette etter Jocelyn.

2

De trykte opp plakater. Alle i nabolaget, politiet og brannvesenet lette, men uten suksess…

3

Dette er 15 år gamle Temar Boggs. Han skulle bare henge med noen venner når han fant ut hva som hadde skjedd. Han kameraten Chris, satte de seg på syklene og bisto i leteaksjonen.

De fikk etter hvert øye på en bil som kjørte i et mistenkelig mønster – han kjørte formålsløst inn i blindgater, også ut igjen. Nesten som om sjåføren ikke var kjent i området, men ønsket å komme seg bort derfra raskt.

4

De begynte å sykle etter bilen. Når de nærmet seg så de at det satt en liten jente i bilen. De nærmet seg enda litt mer og innså da at jenta var lille Jocelyn fra plakatene!

5

Temar og Chris fulgte etter sjåføren på syklene sine, i hele 15 minutter. Han så ikke ut til å ha noen som helst plan om å stoppe, men plutselig bråbremset han. Deretter slengte han Jocelyn ut av bilen, og pilte avgårde i en enorm hastighet.

6

Livredde Jocelyn løp bort til Temar og ropte etter moren sin. Tenåringen løftet jenta opp og tok henne med tilbake til familien. Sykkelen hans ble liggende igjen.

Når han skulle overrekke Jocelyn til en av brannmennene, klamret hun seg fast.

7

Temar ble umiddelbart Lancasters nye helt. Familien og naboene feiret og omfavnet han. Men den beskjedne gutten ønsket ikke å bli en helt. For han var det bare en selvfølge å hjelpe til.

8

Det viste seg at den skyldige mannen var dømt for flere tilfeller av misbruk mot barn. Og takket være Temar er han nå bak murene igjen.

[adsense2]

 

 

9

Og historien slutter enda bedre: En ukjent kvinne fra New York ble så imponert av den unge helten at hun organiserte en innsamlingsaksjon for å finansiere Temar og Chris’ høyskoleutdanning. Det kom inn dobbelt så mye som den nødvendige summen!

10

Se videoreportasjen om hendelsen her: