13. juli 2024

Moren bærer barna ut av det brennende huset. Så løper hun inn igjen og låser seg inn!

Den 29. oktober falt hele verden sammen for 32-årige Angel Fiorini og familien hennes. Trebarnsmoren lå og sov i huset sitt i Newman Lake i USA, når det som ikke skulle skje skjedde. Huset begynte å brenne.

Hun våknet og tenkte umiddelbart på barna. Hun visste at hun måtte redde dem.

Hun kastet seg inn på barnerommet og plukket opp sin tre år gamle sønn Vinny, og 18 måneder gamle datter Rosalie. Med et barn under hver arm, stormet hun ut på plenen og satte de fra deg.

1

Deretter løp hun inn igjen etter sin syv år gamle datter Gianna. Men de små søsknene hennes ville ikke bli forlatt ute på plenen av moren, så de prøvde å følge etter henne inn i huset igjen. Angel så ingen annen løsning enn å låse døren bak seg når hun gikk inn for å hente Gianna, slik at de minste barna ikke kom seg inn.

2

Men da Angel kom tilbake til gangen med den eldste datteren, var rommet så fylt med røyk at hun ikke fant døren. Hun var livredd for at Gianna skulle bli skadet, så hun la seg over datterens kropp for å beskytte henne fra flammene og røyken.

Til slutt så en av naboene i området at det brant, og ringte nødetatene.
Når Angel og Gianna ble hentet ut av huset var de bevisstløse begge to, men fortsatt i live.

3

Angel hadde reddet hele familien. De yngste barna overlevde med bare noen mindre skader. Gianna hadde andre grads forbrenning og måtte ligge på sykehus i to uker. Angel derimot, hadde andre og tredjegrads forbrenning på halve kroppen. Tilstanden hennes var svært kritisk etter brannen, men fem uker etter den forferdelige hendelsen stabiliserte hun seg, slik at hun kunne dra hjem til barna sine igjen.

Alle barna lever enda, takket være Angel.

[adsense2]

 

Hun er virkelig en ekte helt! Vi ønsker henne alt det beste i livet og håper at hun får se barna vokse opp og være lykkelig. De må være glad for å ha en så flott mor!

Del den heroiske redningen med vennene dine!


[widget id=»text-13″]