Jenta synger høyt på bussen i Stockholm. Da gjør bussjåføren noe fantastisk!

766

Det er fint å se hvor enkelt det kan være å sette et smil om munnen på mange. Jeg ville i hvert fall blitt i godt humør hvis jeg hadde gått på denne bussen. Det bussjåføren gjør når den lille jenta begynner å synge varmer hjertet mitt.

Med mindre enn to uker igjen til julaften, er det på sin plass med litt julestemning. Når en liten jente begynner å synge på «Tomtarnas julnatt» på buss nummer 4 i Stockholm, kan ikke de andre passasjerene gjøre annet enn å smile, men når bussjåføren også slenger seg med og synger over høytalerne, blir den gode stemningen enda litt bedre!

[adsense2]

 

Se selv i videoen under, som ble filmet av en annen passasjer.

Del gjerne hvis du også mener at flere bussjåfører bør være som denne mannen!