Familien døper sønnen før de slår av respiratoren. Da ser legene ham VÅKNE!

992

Tre år gamle Dylan Askin ble diagnostisert med lungekreft, men bare en måned etter at behandlingen startet, kollapset han på skolen. Den lille gutten fra Derby i England hadde en lang prosess foran seg, men plutselig ble alt verre.

Dylans sjeldne lungekreft, som kalles langerhanscellshistiocytos, danner cyster på lungene, noe som gjør det vanskelig å puste. Etter at han begynte med cellegiftbehandling, var prognosen faktisk bra. Men etter at han kollapset på skolen og ble tatt med til sykehuset, oppdaget legene at livet til Dylan hang i en veldig tynn tråd.

1

På skolen kollapset begge lungene til Dylan. Legene måtte koble han til respirator og han ble innlagt på intensivavdelingen for barn. Og som om det ikke var skremmende nok for familien, kjempet Dylan også mot en infeksjon. Kroppstemperaturen hans steg og falt om hverandre, og hjertet hans banket opptil 200 slag per minutt.
Legene måtte levere hjerteknusende nyheter ingen foreldre noensinne ønsker å høre.

2

Kerry (29) og Mike (36) visste at sønnen led. Hans oksygennivå hadde krasjet, og foreldrene ble bedt om å avgjøre om de ønsket å koble ut respiratoren.
Det var langfredag. Kerry sier til The Telegraph at det var et mirakel at Dylan faktisk hadde overlevd så lenge som han hadde gjort. Da lungene hans først kollapset i januar 2016, viste CT scannen at han egentlig ikke skulle ha vært i live enda.

«Mike og jeg tenkte på brødrene hans, og tenkte på hvor mye han led. Han og brødrene var så nære hverandre. Det var en vanskelig avgjørelse, men legene sa at det ikke var noe de kunne gjøre.»

3

Mike og Kerry bestemte seg for å koble fra respiratoren, men de ville døpe sønnen før de tok farvel med han. Den eldste sønnen deres, seks år gamle Bryce, var også der.
Som en del av prosessen når de skal koble ut en respirator, ga legene Dylan muskelavslappende medisiner. Det som skjedde videre sjokkerte alle!

4

Dylan begynte å røre på beina. Han skulle ikke ha vært i stand til å bevege seg i det hele tatt hvis han var hjernedød som følge av oksygenmangel. Legene begynte derfor behandling umiddelbart, og tok flere prøver. De oppdaget at hjernen hans fortsatt arbeidet, og at han faktisk kunne overleve. Han forble derfor tilkoblet til respiratoren, og etter noen uker på sykehuset begynte han sakte men sikkert å komme seg.

 

«Vi prøvde å ikke være håpefull, men vi bare satt ved siden av han og håpet. Over helgen ble han sterkere og sterkere. Vi hadde sagt til Bryce at Dylan ikke kom til å klare det, så når vi fortalte han at han hadde blitt bedre sa han; ‘Å, så han er som Jesus da.»

[adsense2]

 

«Det stemmer» svarte Kerry. Han hadde jo nettopp stått opp fra de døde.

5

Mike fortalte 5 News at fremmede folk gråter bare de ser Dylan på butikken eller andre steder, fordi han egentlig ikke skulle vært i live. Han er det de kaller mirakelbarnet.

«Lederen av PICU (Pediatric intensive care unit) kalte ham et mirakel, noe som var veldig vanskelig å være uenig med»

6

Nå er Dylan hjemme og får behandling for cystene på lugenen hans. På grunn av at lungene hans har kollapset før, er immunforsvaret hans veldig svekket. Familien er derfor bekymret for at vintersesongen kan medføre en dødelig infeksjon. Men nå utnytter de hvert eneste minutt med den lille gutten som tappert kjempet en kamp ingen trodde han skulle vinne.

Se selv i videoen nedenfor og del den utrolige historien med vennene dine!